Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na Jindřichohradecku se čelně srazila dvě auta. Zranili se čtyři lidé

, aktualizováno 19. listopadu 2023, 18:00

Dvě osobní auta se srazila dnes odpoledne na Jindřichohradecku na silnici I/34. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, podle policie je tam několik zraněných lidí. Silnice musela být kompletně uzavřena, nyní už je ale provoz řízen kyvadlově.

Nehoda se stala po čtvrté hodině odpoledne na silnici I/34 mezi obcemi Mláka a Stará Hlína. Policejní mluvčí Milan Bajcura uvedl, že jde o čelní střet dvou osobních aut.

Na místo byly vyslány všechny složky integrovaného záchranného systému. Při střetu se zranili čtyři lidé. „Dvě osoby zůstaly po nárazu ve voze zaklíněny a bylo nutné jejich vyproštění. Všechny osoby utrpěly poranění převážně v trupu, podle prvotních vyšetření lehčího charakteru. Tři zraněné osoby jsme po zajištění převezli do českobudějovické nemocnice, čtvrtou pak do jindřichohradecké nemocnice," okomentovala mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Silnice musela být kvůli vyšetřování nehody kompletně uzavřena, nyní už by měl být podle Bajcury provoz řízen kyvadlově.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Jindřichohradecku se čelně srazila dvě auta. Zranili se čtyři lidé  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.