Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté dopadli zloděje při krádeži dřeva. Způsobil škodu za téměř 100 tisíc korun

Táborští kriminalisté dopadli přímo při činu zloděje dřeva, který řádil v cizím lese. Teprve devatenáctiletý muž z Táborska je teď obviněn z krádeže a dále z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

„Policisté muže minulý týden ve středu přistihli při odvozu kradeného dřeva z lesa v katastru obce Zvěrotice. Další šetření ukázalo, že to nebylo poprvé, co v lese dříví kradl. Policisté ho viní, že nejméně v sedmi případech na různých místech v lesním komplexu v katastru obce Zvěrotice vytěžil smrkové, borové a modřínové dřevo celkem za téměř 100 tisíc korun,“ shrnula mluvčí policie Lenka Pokorná.

Navíc policisté zjistili, že traktor, s kterým dřevo z lesa vozil, řídil neoprávněně. Mladík má platný zákaz řízení všech motorových vozidel.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky dřevo, les, Zvěrotice, okres Tábor, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Strapina

Jojo, kdo nepytlačí není čech!!!!!!!!!!

Pondělí, 27. listopadu 2023, 12:37Odpovědět

Libor Burian

Je to otázka. Jsou Češi různí mužici s pseudonymem tygrid, železný, oběšený slánský (Salcman), marx, lenin , stalin,I hitler je jméno matky Hiedler, otec se jmenoval Schickelgrubr. Citát mužika s pseudonymem rotschild 1863:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete...-euro, kryplměny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, inflace, ceny všeho, dotace, neZiskovky, válčení, zbrojení, výroba vražedného šrotu, zelenismus migrantismus globalismus duhysmus euhujerismus kovidismus lichvamafie která vede svět od krizí k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných bendapráv a škol prodavačů danuschetitulů, loutky, bílí koně, převlečení soudruzi soukmenovci kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street, Okamžik záblesku, Lidi co znám, Vítejte vŘecku pane inspektore, Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie, Viceprezident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu ...na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnou psychopati...

Úterý, 28. listopadu 2023, 10:13Odpovědět

Policisté dopadli zloděje při krádeži dřeva. Způsobil škodu za téměř 100 tisíc korun  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.