Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý recidivista vykradl několik chat. Škoda je za desítky tisíc

Škodu za desítky tisíc korun způsobil pětatřicetiletý muž, který minulý týden vykradl několik chat v okolí Bezdreva. Zloděj u chat rozbil okna, dveře, ale i vnitřní vybavení. Jeho řádění si ale všiml svědek, který vše nahlásil na policii. Ta během chvíle recidivistu zadržela.

Pětatřicetiletý muž měl do chatové oblasti v okolí Bezdreva zavítat na konci minulého týdne. Vykrást se rozhodl šest chat. „V každé z nich zanechal škodu za tisíce korun, kterou způsobil rozbitím skel u oken, dveří a poškozením vnitřního zařízení objektů. Poškodil například podlahu, sedací soupravu, zařízení kuchyně,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová. Z chat si podle ní odnášel velké množství jídla a alkoholu.

Jeho jednání si ale všiml jeden z chatařů, který na místě žije po celý rok, a vše oznámil na policii. „Hlídkaři byli na místě jako první a opilý muž tak skončil v policejní cele," dodala Krausová. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu poškození cizí věci, krádeže a porušování domovní svobody.

Ohodnoť článek

Foto Stanislav Heloňa

Štítky krimi, policie, zloděj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patrik Novotný

Je hezké, že díky pseudohumanismu nemůžeme donutit kriminálníky v podstatě k ničemu. Nemusejí pracovat, nemusejí se chovat slušně, nemusejí nic dodržovat. Ve věznicích si mohou dennodenně stěžovat na bolístky a běda kdyby se na ně někdo křivě podíval. Soudci a znalci, kteří se opakovaně zasazují o propouštění nebezpečných jedinců na svobodu by měli být trestně odpovědní za to, co svými rozhodnutími způsobí.

Středa, 29. listopadu 2023, 18:51Odpovědět

Libor Burian

Recidivistům nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. Dodržování podmínky kontrolovat.

Úterý, 28. listopadu 2023, 16:46Odpovědět

Opilý recidivista vykradl několik chat. Škoda je za desítky tisíc  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.