Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Měla jsem den blbec, řekla žena, která si vymyslela přepadení dvěma cizinci

Jihočeští policisté se od začátku února zabývali případem přepadení, ke kterému mělo dojít nedaleko rybníka Komora v Táboře. Dva cizinci tady měli přepadnout ženu s cílem získat její kabelku. Během vyšetřování ale policie zjistila nesrovnalosti, které chtěla od ženy vysvětlit. Ta se následně přiznala, že si vše vymyslela, protože měla „den blbec“.

Vše začalo 1. února, kdy žena na linku 158 nahlásila, že ji na cestě mezi Mateřskou školou Hastrmánek a rybníkem Komora v Táboře přepadli dva cizinci. Na místo okamžitě vyrazili policisté, kterým napadená devětadvacetiletá žena popsala, jak k incidentu došlo. „Na uvedeném místě, krátce po desáté hodině večerní, k ní údajně přistoupili zezadu dva cizinci. Jeden z nich se s ní začal přetahovat o kabelku se slovy „davaj“. Žena svou kabelku pevně svírala. Muži prý zanechali svého jednání a utekli až ve chvíli, kdy je vyrušil neznámý muž, který venčil svého psa a křikl na ně, aby ženu nechali být,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Policisté následně prověřili místo činu, záznamy z kamerových systémů a vyslechli možné svědky. „Informace, které policisté získali, byly v mnoha bodech ve zjevném rozporu s výpovědí oznamovatelky. Šetřením bylo zjištěno, že k činu tak, jak ho žena popisuje, nemohlo dojít. Policisté ji proto vyzvali k doplnění dalších informací,“ popsala mluvčí.

Žena policistům přiznala, že si celý incident vymyslela. Důvodem mělo být to, že „měla den blbec“. Policii dále řekla, že neví, proč si přepadení vymyslela a že svého jednání lituje. Policejní komisař následně rozhodl, že celou věc odloží.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, přepadení, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Měla jsem den blbec, řekla žena, která si vymyslela přepadení dvěma cizinci  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.