Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 15. září 2024  |  Svátek má Jolana
Bez reklam

Čtyřletý chlapec zmizel z dětského hřiště. Našli ho spát v křoví

Šťastný konec mělo pátrání z konce týdne po čtyřletém chlapci. Ten měl zmizet z dětského hřiště před domem. Jeho tatínek se ihned pustil do pátrání, vše také oznámil na policii, která zalarmovala hlídky včetně psovoda a policejního vrtulníku. Chlapce se naštěstí podařilo během chvíle najít. Spinkal v křoví.

Událost se stala v malé vesnici na Strakonicku. Malý chlapec se měl během chvilky ztratit z dětského hřiště, kde si hrál s dalšími dětmi. „Když otec začal mezi dětmi hledat svého malého synka, byl pryč. Zoufalý ho hledal po celém okolí vesnice, ale marně,“ popsala případ policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Do pátrání se zapojili také místní obyvatelé. Otec vše nahlásil i na policii, která okamžitě zalarmovala všechny hlídky včetně psovoda a policejního vrtulníku. 

Pátrání ale mělo naštěstí rychlý a šťastný konec. „Během několika minut tatínek svého syna našel, živého a zdravého. Chlapeček si „ustlal“ v křoví, kousek od domu, kde spokojeně a nic netušící spinkal," uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, pátrání, dítě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřletý chlapec zmizel z dětského hřiště. Našli ho spát v křoví  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.