Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Policie pátrá po podezřelém, který na parkovišti u Makra odcizil z auta více než 160 tisíc

Jihočeští policisté vyšetřují vícenásobné vloupání do zaparkovaných aut před obchodním domem Makro. Na místě činu se jim podařilo zajistit záznam z bezpečnostních kamer, které podezřelého muže zachytily. Nyní žádají veřejnost o pomoc s jeho identifikací.

Policisté z obvodního oddělení Hluboká nad Vltavou vyšetřují krádež vloupáním do zaparkovaných vozidel u obchodního domu Makro v katastru obce Hrdějovice. Dosud neznámý pachatel se tam dne 26. srpna mezi 15:00 a 16:00 hodinami vloupal za pomoci násilí do dvou zaparkovaných vozidel.

„Pachatel v prvním autě ukradl hotovost, jejíž výše přesahuje 160 tisíc korun. U druhého auta pouze poškodil dveře, ale nic hodnotného z něj nevzal,“ přiblížil případ policejní mluvčí Milan Bajcura.


Muž na záznamu má černé boty a je oblečený v černých kraťasech a třicku. Dle záznamu je pravděpodobně plešatý nebo má oholenou hlavu. 

Díky dobré místní a osobní znalosti se policistům podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je zachycen pohyb muže, který by mohl být důležitým svědkem či pachatelem.

Policisté dotyčného i osoby, které by ho poznaly, vyzývají, aby neváhaly a kontaktovaly policii na obvodním oddělení Hluboká nad Vltavou, telefon 974 226 730, nebo případně na lince tísňového volání 158.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, krimi, vloupání, auto, krádež, podezřelí, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po podezřelém, který na parkovišti u Makra odcizil z auta více než 160 tisíc  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.