Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Policie pátrá po chlapci, který utekl z dětského domova, naposledy byl spatřen v Táboře

Jihočeští policisté z obvodního oddělení Sezimovo Ústí pátrají po pohřešovaném mladíkovi. Ten odešel z Dětského domova Radenín na pravidelnou vycházku, zpět už se ale nevrátil. Naposledy byl spatřen v pátek 11. října v Táboře.

Pohřešovaný je patnáctiletý David Stojka. Mladík je 175 centimetrů vysoký a má hubenou postavu. Oblečený je pravděpodobně v černých teplácích a mikině s kapucí. S sebou má také batoh hnědé barvy. Oproti fotografii má mladík nyní vlasy obarvené na černo.

„Pohřešovaný je svěřencem Dětského domova, Základní školy a školní jídelny Radenín. Dne 11. října ve 13 hodin opustil Dětský domov Radenín na pravidelnou vycházku, ze které se však nevrátil zpět. Naposledy byl spatřen dne 11. října v 17:50 v obchodním domě Dvořák v Táboře. Byl ve společnosti Alexandry Kováčové, svěřenkyně Výchovného ústavu, střediska výchovné péče, střední školy a školní jídelny Černovice, toho času rovněž na útěku,“ sdělila policejní mluvčí Lenka Pokorná.


Oproti fotografii má mladík nyní vlasy obarvené na černo.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky pohřešování, pátrání, tábor, policie, dětský domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po chlapci, který utekl z dětského domova, naposledy byl spatřen v Táboře  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.