Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Lannově třídě chtěl spáchat muž sebevraždu, policisté ho přemluvili

Budějčtí policisté zachránili minulý týden jednatřicetiletého muže, který se na Lannově třídě chtěl pokusit o sebevraždu. Po půlnoci stál na balkonu druhého patra a vyhrožoval, že skočí. V tu dobu ale už na místo dorazila hlídka městské policie a strážnice s mužem mluvila.

„Muž chtěl skočit, protože jeho žena měla mít jiného. Policisté tak přistoupili pod balkon a s mužem mluvili. Situace nevypadala nijak růžově, muž si vedl svou a chtěl spáchat sebevraždu. Policisté nakonec převedli rozhovor na děti, co by s nimi bylo, kdyby muž skočil, a podařilo se jim tak odklonit hovor a myšlenky muže jiným směrem,“ říká mluvčí jihočeských policistů Jiří Matzner.

Následně se povedlo navázat kontakt se ženou v bytě, jež policistům hodila klíče. Muže se mezitím povedlo přesvědčit, aby z balkonu odešel do svého bytu. Zde s ním policisté hovořili a přesvědčili ho, že se neobejde bez lékařské pomoci. Společně se tak vydali na ulici, kde si jej do své péče vzali lékaři.

Štítky sebevražda, muž, pokus, Lannova třída, policie, městská policie, balkon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Lannově třídě chtěl spáchat muž sebevraždu, policisté ho přemluvili  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.