Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Žena se pohádala s rodiči a nechala prochladnout své děti na zahradě. Byla pod vlivem návykových látek

Dramatický konec uplynulého pracovního týdne zapříčinilo oznámení operačnímu středisku budějcké městské policie o rušení nočního klidu v zahrádkářské kolonii v ulici Říční. Přivolaní strážníci nalezli po chvíli hledání zahradu, na které před chatou volala o pomoc třicetiletá žena se dvěma dětmi.

„Žena na dotaz strážníků, co se stalo, uvedla, že se nepohodla s rodiči a nemá klíče od jejich chaty. Vyjadřovala se nesouvisle a nezřetelně, proto strážníci pojali podezření na požití alkoholu nebo návykových látek,“ upřesňuje k případu mluvčí městské policie Věra Školková.

Prochladlému sedmiletému chlapci a tříleté dceři poskytli strážníci své oblečení a přesunuli je do jejich služebního vozidla. Na místo byla přivolána pracovnice oddělení sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města České Budějovice. „Navzdory námitkám matky dětí rozhodla po předchozí domluvě o dočasném svěření dětí jejich prarodičům,“ doplňuje Školková.

Babička uvedla, že její dcera pravděpodobně užívá návykové látky. Společně s dětmi byla pak strážníky převezena do svého bydliště. Ještě předtím městští policisté poučili třicetiletou ženu o dalším postupu. Její přítel, který se do zahrádkářské kolonie dostavil také, si ji následně převzal do péče.

Štítky drogy, České Budějovice, zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se pohádala s rodiči a nechala prochladnout své děti na zahradě. Byla pod vlivem návykových látek  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.