Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dva lupiči vyhrožovali obsluze čerpací stanice v Táboře nožem, policisté po nich pátrají

Pátrání pod dvou lupičích spustili jihočeští policisté krátce po půlnoci na čtvrtek. V Táboře totiž přepadli benzinovou čerpací stanici na Pelhřimovské ulici. Na svůj čin se pečlivě připravili, první jistil vstup do prodejny, zatímco druhý vyhrožoval nožem obsluze a donutil ji k vydání provozní hotovosti. Hned poté z místa činu utekli.

„Pachatel, který přistoupil k pokladně, byl muž ve věku přibližně 25 let, štíhlé, asi 180 centimetrů vysoké, postavy. Oblečen byl do tmavě modrých riflových kalhot a černé mikiny s kapucí a s dlouhým rukávem. Obut byl do tmavých sportovních bot. Obličej měl maskován černou kuklou. Hovořil česky bez cizího přízvuku. Druhý z pachatelů, který zůstal u dveří, byl muž rovněž přibližně 180 centimetrů vysoké postavy, v tmavém oblečení a také maskován černou kuklou,“ popisuje lupiče mluvčí policistů Miroslav Doubek.

Kriminalisté tímto vyzývají všechny, kteří se v okolí čerpací stanice během inkriminovaného momentu pohybovali nebo projížděli, aby se, pokud si této dvojice a jejich vozidla (mělo být zaparkované na přilehlé odstavné ploše nebo v prostoru nadjezdu do části Měšice) všimli, ozvali na služebně v budově Územního odboru Policie České republiky na Soběslavské ulici v Táboře či prostřednictvím policejní linky číslo 158.

Foto upload.wikimedia.org

Štítky čerpací stanice, Tábor, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva lupiči vyhrožovali obsluze čerpací stanice v Táboře nožem, policisté po nich pátrají  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.