Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie hledá svědky, kteří pomohli dopadnout dealera drog

Kriminalisté z Českých Budějovic žádají o pomoc. Ve středu večer 5. srpna zastavili v obci Litvínovice automobil, u kterého měli podezření z pašování drog. Tuto skutečnost jim pomohla zjistit dvojice cyklistů, která viděla jak podezřelý vyhazuje z auta igelitku.

Policisté tohoto pachatele s vozidlem Audi A3, rakouské poznávací značky, zastavili ve středu 5. srpna po krátkém pronásledování v obci Litvínovice, Polní ulici, kolem 21:00. Policisté měli důvodné podezření, že řidič ve vozidle převáží drogy. Muži by pravděpodobně pašování drog prošlo, nebýt všímavých cyklistů, muže a ženy. Cyklisté jako velmi důležití svědci policisty upozornili, že řidič z pronásledovaného vozidla vyhodil během jízdy, před zastavením policií, bílou igelitovou tašku.

Pro trestný čin přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, stíhají občana Makedonie. Hrozí mu trest odnětí svobody v délce trvání až osmi let. Policisté v odhozené tašce nalezli zhruba 300 gramů tvrdé drogy. Droga byla rozdělena do šesti balíčků obalených fólií ve tvaru vajíček." řekl mluvčí policie Jiří Matzner.

Kriminalisté neznají totožnost zmíněných cyklistů, důležitých svědků a žádají je, aby se přihlásili vrchnímu inspektorovi na tel. 974 226 460 nebo mu nechali kontakty na lince 158." doplnil Matzner.

Foto: Policie ČR

Autoři

Štítky droga, policie, cyklista, Litvínovice, České Budějovice, Audi A3, Severní Makedonie, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky, kteří pomohli dopadnout dealera drog  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.