Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Strážníci městské policie zachránili u viaduktu život šestašedesátiletému cyklistovi

Krátce před polednem, když strážníci městské policie řešili dopravní přestupek u viaduktu na Nádražní ulici, oslovil hlídku kolemjdoucí muž s informací, že na druhé straně silnice spadl cyklista z kola a zůstal nehybně ležet.

„Strážníci se okamžitě rozeběhli na místo. Kolem ležícího muže stála skupinka osob, která však pouze přihlížela. Strážníci zjistili, že muž leží nehybně pod jízdním kolem. Jízdní kolo neprodleně přesunuli stranou a zkontrolovali životní funkce ležícího muže. Ten však nejevil žádné známky života, byl v bezvědomí a nedýchal,“ popisuje situaci mluvčí městské policie Věra Školková.

Policisté začali muže okamžitě resuscitovat. Po několika minutách se jim povedlo obnovit jeho základní životní funkce. Při příjezdu záchranné služby byl už šestašedesátiletý cyklista z Táborska při vědomí. Přesto byl převezen do budějcké nemocnice.

Foto MP České Budějovice

Štítky obecní policie, cyklista, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci městské policie zachránili u viaduktu život šestašedesátiletému cyklistovi  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.