Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

HoSPORTovní benefice má za cíl pobavit, ale také přispět na dobrou věc

HoSPORTovní benefice - to je jedinečný dětský den, který se uskuteční ve sportovním areálu HoSPORT ve Starých Hodějovicích v neděli 5. června od 10 do 17 hodin. Na akci se podílí přes 150 dobrovolníků s cílem připravit pro děti nezapomenutelný zážitek a zároveň pomoci obecně prospěšné společnosti Ovečka.

Připraveno je 15 sportovních stanovišť vedených profesionálními kluby a jednotlivci, kde si děti budou moci zábavnou formou vyzkoušet, co který sport obnáší, zasoutěžit si a odnést si krásné odměny. Aktivita je uzpůsobena věku hráče a mohou se zúčastnit děti již od 1 roku. Můžete se tak těšit na golf, lezení, hokej, tanec, pohybovou přípravku, karate, florbal, softbal, basketbal, nohejbal, tenis, pozemní hokej, fotbal, rugby nebo hasičský sport.

Součástí dne je i bohatý doprovodný program s mnoha atrakcemi, skákacími hrady, bazénkem s kuličkami, fotbalem v koulích, segwayi, nafukování balonků, malování na obličej, ukázkami první pomoci, poradenstvím regenerace sportovců nebo koutkem pro nejmenší vedený pedagogickými pracovníky. Zlatým hřebem jsou lety balonem do výšky 50 metrů. Posilnit se můžete u venkovního cateringu s grilem a rožněním, barem s domácími limonádami a v restauraci si pro malé strávníky připraví i speciální dětské menu.

O činnosti Ovečky se návštěvníci dozvědí více u informačního pointu s vernisáží obrazů dětí s downovým syndromem, o které se společnost stará. Ovečka vzdělává rodiče, vydává publikace a spolufinancuje speciální asistenci se snahou integrovat děti s downovým syndromem do běžného života.

Přijďte si užít skvělý den a pomoci! Výtěžek akce bude přímo na benefici předán zástupcům Ovečky. Můžete přispět několika způsoby - zakoupením hrací karty za 80 korun (v její ceně je pro každé dítě krásná odměna), dobrovolným finančním darem do zapečetěné kasičky nebo účastí na charitativní dražbě, kde na vás čekají další krásné dárky od partnerů akce - let balonem nad České Budějovice, balení výběrové kávy z české pražírny, zapůjčení vozu na víkend, předplatné jihočeského časopisu nebo komplexní počítačové vyšetření těla.

Do Starých Hodějovic je zajištěna bezplatná doprava z autobusového nádraží pro posílení spojů MHD a v případě nepřízně počasí bude program přesunut do stávající sportovní haly HoSPORT s přistavením druhé nafukovací.

Více informací o akci na facebooku HoSPORT nebo webových stránkách www.hosport.cz.

Štítky Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HoSPORTovní benefice má za cíl pobavit, ale také přispět na dobrou věc  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.