Počasí dnes17 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tenisový klub LTC Tonstav-service České Budějovice hlásí: Venkovní kurty jsou v provozu

PR článek

Po více než měsíční pauze mohou konečně sportovci opět navštěvovat tenisový klub LTC České Budějovice. Ačkoliv se stále tenis nesmí hrát v halách, využít se mohou venkovní kurty, které jsou již plně funkční.

„Fungovat musíme za omezujících podmínek stanovující nařízení vlády. Roušku je možné sundat až při hře na kurtu, hráči nemohou využívat šatny a veškeré sociální zázemí. Ale i tak jsme rádi, že konečně můžeme zareagovat na velký zájem lidí o sportování,“ říká ředitelka klubu Eva Svobodová. „Je fajn, že když se nemůže hrát v hale, přeje nám alespoň počasí, takže se dá využít všech sedm antukových kurtů, které máme momentálně k dispozici.“

V průběhu května se pak počet kurtů rozšíří o další tři. Momentálně je totiž zakrývá nafukovací hala, ve které je samozřejmě také tenis zakázán. V květnu bude demontována.

„Jako novinku pro toto jaro jsme si pro členy a klienty připravili rekonstrukci starého asfaltového kurtu, který byl zrevitalizován a nově teď bude k dispozici kurt s umělým povrchem, umělou trávou, který by měl být v příštím týdnu uveden do provozu. Na tento projekt jsme obdrželi dotaci od Jihočeského kraje,“ dodává Eva Svobodová.

Návštěvníci musí počítat s tím, že v rámci omezení nadále zůstává zavřená posilovna, stejně tak prozatím nefunguje Bistro & Caffé.

LTC České Budějovice není uzavřený klub, své služby nabízí široké veřejnosti. Rezervace venkovních kurtů je možné provádět prostřednictvím recepce, telefonicky na čísle 723 708 515 nebo e-mailem info@teniscb.cz. Veškeré informace jsou na webových stránkách klubu.

Dobře přístupný areál, s vlastním parkovištěm, je zasazen do parkové zeleně a naleznete ho na adrese Vltavské nábřeží 930/1.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky tenis, LTC, Tonstav-service, České Budějovice, Eva Svobodová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tenisový klub LTC Tonstav-service České Budějovice hlásí: Venkovní kurty jsou v provozu  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.