Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dresy Jihostroje neoblečou v další sezóně čtyři hráči, tým zase začne pomalu trénovat

Volejbalisté Jihostroje jsou už více než měsíc bez volejbalu. Loni touhle dobou přitom bojovali v play-off. Svou formu si tak alespoň udržují individuálními tréninky. Nezahálí ani vedení klubu, které už má pomalu jasno o kádru na příští sezónu.

Hráči, kteří v Budějcích zůstali, začnou zase pomalu trénovat a připravovat se na další sezónu. „Počítáme s tím, až se otevřou fitka, tak bychom dál pokračovali tam, kde jsme skončili. Kluci se dávají dohromady a s trenéry se bavíme o tom, jakou formu dát například tréninku na beachvolejbalu. Jde nám o to, aby se sešli a byli na míči. Rozhodně to ale nebude tak, že bychom se scházeli na dvoufázové tréninky,“ popsal manažer klubu Robert Mifka

Vedení klubu už má také jasno, kdo v příští sezóně dresy Jihostroje neoblékne. Diváci už bohužel neuvidí Marka Šotolu, který odchází do Francie a Filipa Křesťana, který bude hrát za Kladno. Po dlouhých letech končí i Tomáš Fila a vedení se rozloučilo i s Martinem Mechkarovem. 

„Filip Křesťan se víc přiblížil ke svému domovu. Chtěl také ještě být v týmu, kde by byl tahounem. Myslím si, že zrovna on si to zaslouží. Tu kvalitu on má. Je to výborné „účko“ a patří mu veliké díky za působení v Jihostroji. V této sezóně nám velmi přispěl k vítězí v Českém poháru. Jeho přístup je profesionální. Mohl by být příkladem pro mladé kluky,“ uvedl Mifka, který dodal, že o nových posilách by mohlo být jasno do konce května. 

Ohodnoť článek

Foto

Štítky volejbal, Jihostroj, kádr, změna, trénink, Robert Mifka, Filip Křesťan, České Budějovice, Francie, Tomáš Fila

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dresy Jihostroje neoblečou v další sezóně čtyři hráči, tým zase začne pomalu trénovat  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.