Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

RunCzech spouští registrace na unikátní závody na letištích

PR článek

Před pár dny spustili organizátoři běžeckých závodů projekt Česko běží dál. Zatím spustili letní výzvu na 90 Mattoni FreeRun trasách po celé republice, ale tím zdaleka nekončí. RunCzech připravil několik sportovních akcí pro širovkou veřejnost na originálních místech, kde se za normálních okolností neproběhnete. Právě dnes se spouští registrace na závody na letištích - Runway Run Karlovy Vary a Runway Run České Budějovice.

První série závodů proběhne v Karlových Varech. V sobotu 27. června odstartuje ve 21:00 na karlovarském letišti Sunset Run na pět kilometrů. Natěšení běžci si tak po dlouhých měsících užijí startovní čísla s čipem, který jim změří oficiální čas a hlavně medaili v cíli. Atmosféru podpoří zacházející slunce a hlavně unikátní místo, kde se poběží. V neděli 28. června si mohou svou pětku zaběhnout ranní ptáčata, jelikož v 8:30 odstartuje Breakfast Run. Pak už bude letiště patřit hobby běžcům, celým rodinám a hlavně dětem. Bambini Run pro ty nejmenší bude zahájen v 9:45 a dm Family Run na 3 kilometry v 10:30. Tyto dva běhy nejsou závodní, přesto bude všechny účastníky v cíli čekat dárek.

České Budějovice přivítají běžce v pátek 10. července. Program bude obdobný tomu karlovarskému: ve 21:00 odstartuje pětikilometrový Sunset Run a další den se poběží Breakfast Run, Bambini Run a dm Family Run. V obou městech se

můžete těšit na doprovodný program a na vyžití pro celou rodinu. Navíc si budete připadat, jako když letíte na dovolenou. Své číslo si vyzvednete na check-inu, projdete kontrolním rámem ke gatu a po trase vás povedou letištní auta Follow me.

Vše bude probíhat podle aktuálních nařízení vlády ČR. Registrace jsou již otevřené na www.runczech.com a kapacita běžců na každý závod je omezená.

To ale ještě stále není vše, co si RunCzech pro své běžce na léto připravil. Už nyní si můžete ve svých kalendářích označit akci o víkendu v Praze 18. - 19. července a sobotu 1. srpna v Plzni, kdy se uskuteční další originální závody.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky RunCzech, běh, závody, letiště, Mattoni, Česko, České Budějovice, Karlovy Vary, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

RunCzech spouští registrace na unikátní závody na letištích  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.