Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijeďte si užít hvězdný fotbal v rámci oslavy 30 let FC Lipno a přispět na dobrou věc

PR článek

Ota Balage, Jaromír Bosák nebo Jan Koller. To jsou jedny z jmen, které uvidíte na hvězdném zápase ke 30. výročí FC Lipno nad Vltavou. Ten se uskuteční již v úterý 20. srpna. Nastoupí proti sobě místní fotbalisté a REAL TOP Praha.

A právě pražský parta je hvězdný tým plný nejenom sportovců v čele s legendou českého fotbalu Janem Kollerem, ale i mnoha hvězd z řad herců, moderátorů nebo novinářů. V 16:00 vás čeká autogramiáda v prostorách ČEZ Lipno Sport Festivalu a v 17:00 slavnostní výkop.

Vstupné je dobrovolné a veškerý výtěžek bude věnován na charitativní projekty.

Kdo dorazí? Karel Rada, Patrik Ježek, Ota Balage, Jakub Děkan, Karel Diviš, Vlasta Vlášek, Jaromír Bosák, Jan Koller, Jiří Kladrubský, Jan Rajnoch, Jaroslav Bellada, Jakub Kvášovský (Kalkulátor z pořadu Na Lovu) Martin Mašl a Ondřej Lípa.

Vstupné je dobrovolné a veškerý výtěžek bude věnován na charitativní projekty. Konkrétně na českobudějovickou Arpidu a nevidomou lyžařku Simonku.

Fotbalová historie v Lipně nad Vltavou sahá na přelom 60. a 70. let 20. stol., kdy zde působil fotbalový oddíl v rámci TJ Lipno. Ten později zaniknul a tradice lipenského fotbalu byla obnovena až v roce 1994, když nový, nyní již samostatný klub, fungoval až do roku 2000. V tomto kulatém roce došlo ke sloučení s loučovickým Vltavanem a vznikl FC Vltava. Od roku 2014 potom klub působí opět jako samostatný subjekt.

Zaparkovat své vozy bude nejlepší na místním parkovišti P2. Zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky fotbal, zápas, FC Lipno, Lipno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijeďte si užít hvězdný fotbal v rámci oslavy 30 let FC Lipno a přispět na dobrou věc  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.