Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fotbal

Dynamo zvládlo zápas v Prostějově a jednoznačně vyhrálo

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice vybojovali bez problémů tři body s trápícím se Prostějovem za výhru 3:0. Dva góly dal Pešek, jeden Táborský.

FOTO: VŠTE porazila ve fotbalovém souboji vysokých škol Jihočeskou univerzitu 1:0

Druhý ročník fotbalového souboje budějckých vysokých škol skončil výhrou Vysoké školy technické a ekonomické, která vrátila soupeři porážku z prvního střetnutí. Zápas VŠTE rozhodla až v prodloužení. Na Střelecký ostrov přišlo přes 1000 diváků.

Fotbalový souboj univerzit 2017

Čtvrtek, 4. května 2017, 07:24

Fotbalový souboj univerzit 2017
Fotbalový souboj univerzit 2017
Sportovní plán na večer? Další souboj univerzit

Fotbalové derby budějckých vysokých škol je lákadlem na dnešní večer. Od 18:30 se na Střeleckém ostrově utkají Jihočeská univerzita a Vysoká škola technická a ekonomická.

Páteční zápas Dynama s Vlašimí je odložený. Jihočeši mají v kabině virózu

Pětadvacáté kolo Fortuna národní ligy mezi SK Dynamo České Budějovice a FC Sellier&Bellot Vlašim se v plánovaném termínu neodehraje. „Utkání bylo z důvodu infekčního onemocnění našich hráčů odloženo na neurčito,“ řekl mluvčí Dynama Aleš Strouha.

Dynamo prohrálo v Opavě a kleslo na páté místo

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice prohráli na hřišti třetí Opavy 1:2 a klesli ze čtvrté příčky na pátou. První gól inkasovali z penalty na začátku druhé půle.

Fotbalisté Dynama smazali dvougólové manko a s Baníkem si body rozdělili

Televizní šlágr 23. kola Fortuna národní ligy mezi čtvrtým Dynamem České Budějovice a momentálně druhým nejlepším týmem soutěže z Ostravy nemá vítěze. Baník vedl na Střeleckém ostrově dvěma slepenými brankami z poloviny úvodního dějství, Jihočeši...

SOUTĚŽ: Dynamo hostí ve šlágru kola druhý Baník Ostrava

Fotbalisty SK Dynamo České Budějovice čeká ve Fortuna národní lize další těžký zápas. Dnes odpoledne přivítá na Střeleckém ostrově druhý Baník Ostrava. Hraje se od 17 hodin.

Dynamo zabralo a vyhrálo ve Frýdku-Místku. V tabulce je čtvrté

Po dvaadvacátém kole Fortuna národní ligy mají hráči SK Dynamo České Budějovice 37 bodů a jsou čtvrtí. Postavení v tabulce si Jihočeši vylepšili výhrou 2:0 na hřišti Frýdku-Místku.

Sedm gólů na Střeleckém ostrově: Fotbalisté Dynama na favorita nestačili

Utkání dvou různých poločasů sehrálo českobudějovické Dynamo ve 21. kole Fortuna národní ligy s horkým kandidátem na postup do nejvyšší fotbalové soutěže. Favorizovaná Sigma Olomouc díky výborné produktivitě vedla na jihu Čech po nezáživné...

Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.