Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fotbal

SOUTĚŽ: Na jihočeském derby se bude křtít kniha o budějckém fotbale. Vyhrajte ji!

Zatímco nedělnímu jihočeskému derby fotbalistů Dynama a Táborska bude předcházet křest knihy Zlaté okamžiky českobudějovického fotbalu, čtenáři Budějcké Drbny si o ní mohou zahrát už nyní.

Radomil Procházka, předseda dozorčí rady SK Dynamo říká: Patřím mezi patrioty, co sportovní tradice ctí a váží si jich

Nedělní jihočeské fotbalové derby SK Dynamo České Budějovice – FC MAS Táborsko nabídne také křest nové knihy Zlaté okamžiky českobudějovického fotbalu, která mapuje jeho historii a rok založení největšího budějovického klubu posunula z roku 1905...

Ligová dělba bodů. V utkání Dynama s Pardubicemi branka nepadla

Netradičně ve středu nastoupili fotbalisté českobudějovického Dynama do zápasu Fortuna národní ligy. Jejich soupeřem byly na Střeleckém ostrově průběžně osmé Pardubice.

Dynamo zvládlo zápas v Prostějově a jednoznačně vyhrálo

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice vybojovali bez problémů tři body s trápícím se Prostějovem za výhru 3:0. Dva góly dal Pešek, jeden Táborský.

FOTO: VŠTE porazila ve fotbalovém souboji vysokých škol Jihočeskou univerzitu 1:0

Druhý ročník fotbalového souboje budějckých vysokých škol skončil výhrou Vysoké školy technické a ekonomické, která vrátila soupeři porážku z prvního střetnutí. Zápas VŠTE rozhodla až v prodloužení. Na Střelecký ostrov přišlo přes 1000 diváků.

Fotbalový souboj univerzit 2017

Čtvrtek, 4. května 2017, 07:24

Fotbalový souboj univerzit 2017
Fotbalový souboj univerzit 2017
Sportovní plán na večer? Další souboj univerzit

Fotbalové derby budějckých vysokých škol je lákadlem na dnešní večer. Od 18:30 se na Střeleckém ostrově utkají Jihočeská univerzita a Vysoká škola technická a ekonomická.

Páteční zápas Dynama s Vlašimí je odložený. Jihočeši mají v kabině virózu

Pětadvacáté kolo Fortuna národní ligy mezi SK Dynamo České Budějovice a FC Sellier&Bellot Vlašim se v plánovaném termínu neodehraje. „Utkání bylo z důvodu infekčního onemocnění našich hráčů odloženo na neurčito,“ řekl mluvčí Dynama Aleš Strouha.

Dynamo prohrálo v Opavě a kleslo na páté místo

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice prohráli na hřišti třetí Opavy 1:2 a klesli ze čtvrté příčky na pátou. První gól inkasovali z penalty na začátku druhé půle.

Fotbalisté Dynama smazali dvougólové manko a s Baníkem si body rozdělili

Televizní šlágr 23. kola Fortuna národní ligy mezi čtvrtým Dynamem České Budějovice a momentálně druhým nejlepším týmem soutěže z Ostravy nemá vítěze. Baník vedl na Střeleckém ostrově dvěma slepenými brankami z poloviny úvodního dějství, Jihočeši...

Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.