Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Reakcí na zranění hráčů Dynama je příchod mladého Marka Opluštila z Jihlavy

Zdravotní trable sestavy českobudějovického Dynama řeší vedení klubu hostováním mladého jihlavského záložníka na jihu Čech. Do konce letošní sezony přichází bojovat v černobílém dresu za necelé dva týdny dvaadvacetiletý Marek Opluštil.

Zimní přípravu, během které zatím České Budějovice ve dvou přípravných duelech dvakrát zvítězily, nepodstupuje kompletní kádr. Kouč David Horejš nemá k dispozici Jana Hálu, Jindřicha Kadulu, Romana Wermkeho, Richarda Kaloda a navrátilce na Střelecký ostrov Michala Klesu.

„Především u středových hráčů Hály a Kaduly se ukazuje, že nebudou k dispozici delší dobu. Hála nebude moci trénovat prakticky celou zimní přípravu a podobně na tom je i Kadula,“ upřesnil David Horejš. Hlavně z toho důvodu hledal trenér se svými kolegy z realizačního týmu někoho do středu pole.

Volba padla na Marka Opluštila, rodáka z Prahy, jenž dlouhé roky odehrál za Spartu a Viktorii Žižkov. Z červenobílého dresu rovněž nakoukl do české reprezentace do dvaceti let. Od loňského léta je pak hráčem Vysočiny Jihlava. Zde ale šanci prosadit se do kádru pro Synot ligu nedostal, a tak bylo hostování logickým krokem pro rozvoj jeho další kariéry. 

Foto Michal Novotný / www.novotnyfotograf.cz

Štítky SK Dynamo České Budějovice, FC Vysočina Jihlava, Česko, Jan Hála, David Horejš, AC Sparta Praha, Česká fotbalová reprezentace, FK Viktoria Žižkov, SYNOT, Střelecký ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Reakcí na zranění hráčů Dynama je příchod mladého Marka Opluštila z Jihlavy  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.