Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Starší dorostenci Dynama podstupují soustředění i za velmi chladného počasí

Svou přípravu mají v plném proudu i mládežnické kategorie českobudějovického Dynama. Hráči do devatenácti let se chystají od pondělí v Třeboni, kde mají ideální podmínky pro nabírání kondice. Soustředění sice doprovázejí mrazivé venkovní teploty, přístup jednotlivých hráčů je však bezproblémový i v takovém počasí.

Pod trenérskou dvojicí Petr Skála - Jaromír Plocek se starší dorostenci chystají v Třeboni až do pátku. K trénování je využíván umělý povrch fotbalového hřiště a zdejší hala. Regenerační část mají hráči v Lázních Aurora. „Soustředění slouží ke kondičnímu a hernímu zatížení. Musíme kluky pochválit, jak pracují v tomto počasí při každém tréninku,“ říká Jaromír Plocek. Trenéři každý den kontrolují ranní teploty, protože při teplotách pod minus 20 stupňů Celsia by byla konkrétní příprava venku odvolána.

Dorostenci denně podstupují dvoufázové tréninky, na samotnou regeneraci je čas až večer. Dnes navíc čeká na mládežníky perná šichta. Třífázový trénink zakončí od 18 hodin přípravné utkání s A-týmem divizní Třeboně. „Jsme rádi, že tady máme všechny kluky pohromadě a mohou absolvovat celé soustředění. Je na místě poděkovat školám a rodičům za jejich uvolnění a v neposlední řadě také celému klubu,“ dodává Plocek. 

Štítky Třeboň, Jaromír Plocek, trénink, Stanislav Kostka Neumann

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starší dorostenci Dynama podstupují soustředění i za velmi chladného počasí  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.