Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Dynamo po podařeném výkonu vyhrálo na hřišti Sokolova

Už čtvrté přípravné utkání čekalo na hráče českobudějovického Dynama. Tentokrát zajížděli na hřiště Sokolova, který v podzimní části Fotbalové národní ligy nepoznal hořkost porážky. Jihočechům se ale utkání povedlo a po vydařeném výkonu zvítězili 3:2.

Úvod zápasu přinesl opatrnou hru z obou stran. První střela tak přišla v 9. minutě. O čtyři minuty později přišel první gól. Na centr ze strany si naskočil Milan Ujec a hlavičkou poslal hosty do vedení. O minutu později mohlo být vyrovnáno. Hajdušek nejprve výborně vychytal Vaněčka a poté trefil břevno Procházka. Vyrovnání tak přišlo až v 21. minutě, kdy se tvrdou ranou prosadil David Vaněček. Do konce poločasu padla ještě jedna branka. Obrovskou chybu domácích využil Ujec, který šel na Dvořáka společně s Milanem Jurdíkem a druhý jmenovaný neměl problém dopravit míč do odkryté branky.

I začátek druhého poločasu se, kvůli velkému počtu nových hráčů, nesl v opatrném duchu. Další příležitost tak přišla až v 59. minutě, kdy totálně selhal Pešek, který přestřelil úplně prázdnou branku. Dynamo poté drželo balon a v podstatě do ničeho Sokolov nepouštělo. A tak přišla třetí branka hostů. Lukáš Bálek nebyl na hřišti ani deset minut a dostal svůj tým do dvougólového vedení. V první minutě nastavení přišlo ještě snížení díky Panatojisu Kucalasovi, ale českobudějovický tým už si vedení udržel a zvítězil 3:2.

Další přípravný zápas čeká Dynamo příští sobotu, kdy se utká se Žižkovem.

FK Baník Sokolov - SK Dynamo České Budějovice 2:3 (1:2)

Branky: 21. Vaněček, 90+1. Kucalas - 13. Ujec, 37. Jurdík, 81. Bálek.

FK Baník Sokolov: Dvořák I. - Medveděv (46. Blažek), Vondráček, Kucalas, Urma - Machek, Kratochvíl (46. Kravar) - Vaněček (46. Kosak), Dvořák II., Pouček (46. Kalina) - Procházka.

SK Dynamo České Budějovice: Hajdušek - Klesa (66. Řezáč), Hric, Novák (46. Havel), Funda - Opluštil - Wermke (63. Vaněk), Benát (46. Čavoš), Jurdík (46. Kadula, 73. Bálek), Pešek - Ujec.

Štítky SK Dynamo České Budějovice, FK Baník Sokolov, 2. česká fotbalová liga, David Vaněček, FK Viktoria Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo po podařeném výkonu vyhrálo na hřišti Sokolova  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.