Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dynamo hlásí staronovou posilu, českobudějovický dres oblékne opět Michal Klesa

Zkušený dvaatřicetiletý univerzál Michal Klesa trénuje s týmem už od začátku zimní přípravy a o tom, zda podepíše či nepodepíše novou smlouvu, rozhodovalo hlavně jeho zdraví. „Jsem rád, že jsme se dohodli. Slouží mi zdraví, už dva týdny naplno trénuji a hraji zápasy. Noha drží, což je pro mě v tuto chvíli nejdůležitější,“ řekl pro klubový web. S Dynamem podepsal smlouvu do června 2017.

Klesa působil na jihu Čech v letech 2011 až 2015. Letošní podzim odkopal v divizním Českém Brodu. Příchod ex-prvoligového hráče si chválí také trenér David Horejš. „Jsme samozřejmě moc rádi, že Michal smlouvu v Dynamu podepsal. Je to zkušený fotbalista, který nám herně jednoznačně pomůže,“ dodal.

Michal Klesa už se na staronové angažmá těší a věří, že týmu opravdu pomůže. „Kdybych si nevěřil, tak bych o tomhle angažmá už ani neuvažoval. Nechtěl bych být někde jen do počtu,“ konstatuje rodák z Prahy.

Zkušený univerzál zatím odehrál dva přípravné duely a vždy se postavil na postu pravého beka. Tam by měl pravděpodobně nastupovat i v soutěžních zápasech. Je však schopen nastoupit také na kraji zálohy.

Příprava českobudějovických fotbalistů pokračuje již tuto sobotu, kdy se postaví Viktorii Žižkov.

Štítky Michal Klesa, SK Dynamo České Budějovice, David Horejš, Česko, FK Viktoria Žižkov, Český Brod, Praha, zdraví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo hlásí staronovou posilu, českobudějovický dres oblékne opět Michal Klesa  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.