Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dynamo uhrálo s favorizovanou Žilinou bezbrankovou remízu

Již šesté přípravné utkání mají za sebou fotbalisté českobudějovického Dynama. Tentokrát si odskočili z prachatického soustředění na Vyšehrad, aby odehráli utkání se slovenskou Žilinou. To příliš šancí nepřineslo a oba týmy tak odcházely po závěrečném hvizdu ze hřiště bez jediné vstřelené branky.

Zápas mezi Dynamem a Žilinou, který se hrál na Vyšehradě, začal opatrně a bez větších šancí. První opravdu velká přišla v patnácté minutě. Ujec si narazil na hranici vápna se Šimákem a prvně jmenovaný se dostal k zakončení, ale brankář Mandous předvedl výborný zákrok. O pět minut později měla šanci ke skórování také Žilina. Hlohovský ve své první šanci trefil břevno a poté ho skvělým zákrokem vychytal Křížek. V dalším pokračování československého souboje měla více balon na kopačkách Žilina, ale žádnou další příležitost si vytvořit nedokázala. Stejně tak ani hráči Dynama, kteří spoléhali spíše na rychlé protiútoky.

I v úvodu druhého poločasu začal aktivněji slovenský celek, ale opět bez větších gólových možností. Až po více jak hodině hry Žilina zahrozila. Po levé straně prošel Mazáň, předložil balon Káčerovi, ale tomu v dobré pozici střela nesedla a skončila mimo. Branka nepřicházela ani v dalším průběhu zápasu, ačkoliv se Žilinští v závěru utkání usadili před budějckou brankou. Když po uplynutí devadesáti minut foukl rozhodčí do píšťalky, oba týmy se rozešly nerozhodně 0:0.

Další zápas čeká České Budějovice v sobotu od 11 hodin s týmem Písku.

SK Dynamo Č. Budějovice - MŠK Žilina 0:0 

SK Dynamo České Budějovice: Křížek - Klesa, Novák, Opluštil, Funda - Benát (65. Řezáč), Čavoš - Wermke (46. Pešek), Šimák, Mareš (70. Vaněk) - Ujec (41. Jurdík).

MŠK Žilina: Mandous (46. Le Giang) - Michlik, Káčer (70. Stankovič), Janošík (63. Chizie), Pečovský, Hlohovský, Mazáň (63. Letič), Šušolík (76. Špalek), Haskič (70. Paur), Lazarus, Králík (46. Hučko).

Štítky Žilina, HC Dynamo Pardubice, Vyšehrad, MŠK Žilina, SK Dynamo České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo uhrálo s favorizovanou Žilinou bezbrankovou remízu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.