Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Milan Ujec bude působit v Dynamu minimálně do konce sezony

Čerstvě šestadvacetiletý útočník Milan Ujec bude v jihočeském klubu působit minimálně do konce sezony 2015/2016. Vedení Dynama se dohodlo s FK Čáslav na půlroční hostování.

Ačkoliv si Ujce vytáhly České Budějovice z divizních Živanic, kde za podzim nastřílel úctyhodných patnáct branek, tak tento hráč má za sebou přes čtyři desítky startů v druhé nejvyšší české soutěži. Ve své kariéře hrál za Žižkov, Hlavice či Vlašim. Jako devatenáctiletý nastoupil dokonce do nejvyšší české soutěže. V sezoně 2008/2009 nastoupil ke dvěma zápasům za Viktorii Žižkov.

„Pro nás je Milan Ujec obrovským překvapením. Dali jsme na doporučení Ondry Herzána a vzali Milana do přípravy. Svým přístupem, povahou a v neposlední řadě také fotbalovostí je pro náš tým velkým přínosem. Jsem moc rád, že jsme jeho příchod do Dynama dokázali dotáhnout do konce,“ řekl pro klubový web trenér David Horejš.

Ujec je připravený se o své místo v sestavě Jihočechů poprat. „Udělám vše pro to, aby se mi dařilo a abych v Budějovicích mohl být i v příští sezoně. Bylo by super, když by se mi i ve druhé lize podařilo navázat na střeleckou pohodu z podzimu v divizi,“ doufá Ujec. Důrazný útočník přichází na hostování do konce sezony. Smlouva obsahuje také opci, která by Ujcovo angažmá mohla protáhnout i do další sezony.

Autoři | Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky SK Dynamo České Budějovice, FK Čáslav, FK Viktoria Žižkov, David Horejš, Vlašim, Živanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Ujec bude působit v Dynamu minimálně do konce sezony  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.