Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Táborsko hlásí útočnou posilu. Přichází Zdeněk Linhart

Bývalý českobudějovický útočník Zdeněk Linhart přichází do FC MAS Táborsko na půlroční hostování ze Slavie Praha, kam zamířil na přestup z Českých Budějovic.

Linhart, který letos v březnu oslaví 22. narozeniny, přichází opět na jih Čech. V Táborsku by měl nahradit duo Strnad – Slepička. Mladý útočník je také v širším kádru reprezentace do 21 let. Českou republiku však reprezentoval už v kategoriích do 17 a 19 let.

„Rozhodli jsme se, že pro mě bude lepší jít na půl roku někam, kde budu hrát. Táborsko mělo o mě delší dobu zájem a když se ozvalo, kývli jsme na jeho nabídku. Vím, že Táborsko hraje velmi dobrý, technický fotbal. Doufám, že tu budu pravidelně nastupovat, že pomůžu já týmu a tým mě tím, že budu hrát,“ byla první bezprostřední slova útočníka.

Mladý forvard začínal s fotbalem v českobudějovickém klubu SK Čtyři Dvory, ale již ve svých sedmi letech přestoupil do Dynama, kde hrál až do letošního podzimu. V zimní přestávce přestoupil do Slavie Praha. Za českobudějovické Dynamo si zahrál dokonce i Synot ligu. Nastoupil celkem v 38 utkáních, ve kterých vstřelil dvě branky.

„Zápas mezi Táborskem a Dynamem bude pro mě trošku speciální,“ přiznal útočný štírek. Oba celky se střetnou 12. března. Linhart však prozatím čeká na návrat do tréninkového procesu. Trápí ho zraněná pata.

Autoři | Foto Karel Chotovinský

Štítky okres Tábor, Zdeněk Linhart, SK Dynamo České Budějovice, SK Slavia Praha, FC MAS Táborsko, Česko, SYNOT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko hlásí útočnou posilu. Přichází Zdeněk Linhart  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.