Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Lídr divize míří k Malši, Roudné změří síly s Hořovickem

V sobotu odpoledne od 16:30 se v Roudném na E.ON Stadionu představí dosavadní lídr divize skupiny A, celek FK Hořovicko. Tým vedený trenérem, exsparťanem Bédou Vrabcem našel v dosavadním ročníku pouze dva přemožitele, tudíž malšany nečeká nic lehkého. Dle slov trenéra Libora Šolce půjdou roudenští hráči do zápasu s otevřením hledím a budou chtít bodovat.

„Po smolném utkání s Motorletem nám nezbývá nic jiného, než se připravit na bitvu a tu vyhrát. Ano, určitě to nebude jednoduché, ale na druhou stranu hrajeme opět po týdnu doma. Musíme navázat na solidní výkon z posledního zápasu s Motorletem, ale také se musíme zlepšit v koncentraci a získat body. Los máme momentálně velice těžký, ale každý soupeř je hratelný a i porazitelný,“ doplnil Libor Šolc.

V posledním duelu s Motorletem se v Roudném sešla početná skupina fanoušků a hnala domácí za vítězství. Tým je bude potřebovat i v sobotu odpoledne, pokud chce splnit slova kouče Šolce. Střetnutí začíná na E.ON Stadionu v 16:30.

Foto Jan Luxík

Štítky Roudné, Malše, E.ON, Roudný, FK Hořovicko, Waltrovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lídr divize míří k Malši, Roudné změří síly s Hořovickem  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.