Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Chlumec Cup byl s účastí českokrumlovské nemocnice

V sobotu 25. června se fotbaloví nadšenci utkali v nelítostném souboji na 10. ročníku dnes již tradičního recesistického turnaje Chlumec Cup, který se koná pod záštitou Obce Chlumec. 

O putovní pohár zápasilo tentokrát deset týmů. Podmínku jednotně vyladěného družstva splnili všichni. Dle pravidel musí každý tým mít ve svém kádru aspoň jednu Manku (ženu), Cipíska (hráč do 15 let) a Rumcajse (hráč nad 40 let). Pokud zápas skončí remízou, vítěze určí dovednostní soutěž, letos se zatloukaly hřebíky, takzvaný rozklep.

Překvapením celého turnaje bylo jednoznačně družstvo Sestřičky z českokrumlovské nemocnice. Turnaje se účastnily poprvé a úvodní zápas vypovídal o nezkušenosti s velkými turnaji. Nicméně se rychle rozkoukaly a během dalších zápasů už nedaly nikomu šanci. Krásné sestřičky ve slušivých modrobílých uniformách zřejmě rozptýlily pozornost soupeřů a svoji výhodu nemilosrdně proměňovaly za vstřelené branky. Navíc poctivě během všech zápasů osvěžovaly všechny hráče na hřišti vodou z obrovských injekčních stříkaček. Jejich taktika je vymrštila na 4. místo.

Obec Chlumec věnovala sponzorský dar ve výši 7 tisíc korun Dětskému oddělení Nemocnice Český Krumlov.

Tisková zpráva | Foto Obec Chlumec

Štítky Chlumec, nemocnice, Nemocnice Český Krumlov, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chlumec Cup byl s účastí českokrumlovské nemocnice  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.