Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Dynamo v omlazené sestavě vydřelo postup do dalšího kola MOL Cupu

Druhé kolo MOL Cupu a druhé trápení českobudějovických fotbalistů. Ti se tentokrát utkali s divizním Českým Brodem, který Jihočechy velmi trápil. Dynamo sice vedlo po prvním poločase 3:1, ale Český Brod dokázal vyrovnat. Rozhodující branku tak vstřelili hosté až v 86., kterou si tak zajistili postup do další části. České Budějovice tak zdolaly Český Brod 4:3.

Utkání odstartovala branka Českých Budějovic, o kterou se postaral kapitán Petr Benát. Ta padla už v jedenácté minutě utkání. A v šestnácté minutě bylo na hostující střídačce ještě veseleji. O druhou branku Dynama se postaral Adrián Čermák. Jenže ve 37. minutě se zadělalo na drama. První gól domácích vstřelil Jindřich Stejskal. Brod se tak dostal na dostřel, ale Jihočeši se do konce poločasu uklidnili opět zásluhou Adriána Čermáka.

Domácí Český Brod se ale nehodlal vzdát. V 63. minutě se opět přiblížili na rozdíl jedné jediné branky. Tentokrát se trefil Libor Křelina. Ještě větší šok přišel v sedmdesáté minutě, když David Fikejz vyrovnal na 3:3. Dynamo spasil čtyři minuty před koncem Pavel Novák, který tak poslal svůj tým do další části MOL Cupu.

Další zápas čeká budějcké fotbalisty v neděli 14. srpna, kdy od 17 hodin hostí na Střeleckém ostrově Vítkovice v rámci druhého kola Fotbalové národní ligy.

SK Český Brod – SK Dynamo České Budějovice 3:4 (1:3)

Branky: 37. Stejskal, 63. Křelina, 70. Fikejz – 11. Benát, 16. Čermák, 42. Čermák, 86. Novák. ŽK: 1:1 (Walter – Vaněk). Rozhodčí: Ulrich – Vitner, Matějček.

SK Český Brod: Polomský – Slicho (63. Skořepa), Petržílka, Stejskal, Fikejz, Smola, Křelina, Moravec, Suk, Walter (81. Hanzl), Balík.

SK Dynamo České Budějovice: Hajdušek – Řezáč, Novák, Bederka, Funda (46. Táborský) – Hála, Benát – Pešek, Čermák, Vaněk – Kadula (61. Wermke).

Štítky HC Dynamo Pardubice, Český Brod, MOL Cup, SK Dynamo České Budějovice, Adrián Čermák, Petr Benát, Pavel Novák, SK Český Brod, MFK Vítkovice, 2. česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo v omlazené sestavě vydřelo postup do dalšího kola MOL Cupu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.