Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějcká divize a KP: Závěr podzimu se povedl Hluboké i Olešníku. Divizi čeká poslední kolo

Oba divizní týmy - SK Jankov a Malše Roudné - musely v předposledním kole podzimní části řešit absence v sestavě. I kvůli tomu dokázal bodovat jen Jankov, který prohrál s Doubravkou na pokutové kopy. V přeboru vyhráli hráči Olešníku a Hluboké, která zvládla derby s Rudolfovem.

Jankov musel absence v sestavě vyřešit hráči z B-týmu a dorostu. I přes hendikep ale dokázali Jihočeši proti Doubravce, která bodovala pětkrát v řadě, vstřelit první a druhý gól. Nadějné vedění bohužel Jankov neudržel a ve druhé půli o něj přišel. Na pokutové kopy pak vyhráli hosté 8:7. Jankovští před posledním utkáním podzimu jsou na osmém místě a mají 20 bodů.

Roudné jelo k těžkému utkání na hřiště prvních Karlových Varů. I přes slušnou hodinu hry, po které se hosté drželi v deseti ve hře o body, nakonec Roudné prohrálo jednoznačně 1:6. „Do Varů nás přijelo jenom pár, i když tím výsledek nechci omlouvat. Zaskočila nás hned ze začátku penalta, po které jsme byli potrestáni. Vyloučením a gólem. Jenže pak musím kluky ocenit, že to nevzdali, zvlášť když Hřebejk další nařízenou penaltu zneškodnil. Dokonce se nám podařilo ještě před koncem poločasu krásným gólem Markytána vyrovnat. Po změně stran jsme ještě chvíli drželi stav, ale domácí měli v poli přece jenom o hráče víc a navíc mohli střídat. Takže byli na rozdíl od našich kluků pořád čerství. Pak jsme už nestačili,“ uvedl pro Jihočeský fotbal trenér Roudného Rudolf Otepka.

V přeboru porazil Olešník na domácím hřišti v pěkném utkání Protivín 4:2, když po poločase vedl 2:1. Domácí tým táhl hattrickem Lukáš Dudek. V dalším utkání se hrálo derby Rudolfov - Hluboká nad Vltavou a hosté si odvezli vítězství 0:3. Dva góly dal Tomáš Tauber, jeden Pavel Hájek. Rudolfov musel před utkáním řešit absenci několika hráčů a na hře domácích se to projevilo.

Rudolfov je po 15. kole přeboru na 11. místě a má 20 bodů. Hluboká nad Vltavou se díky výhře posunula na osmé místo, ale má jen o jeden bod více než Rudolfov.


SK Jankov - SK Senco Doubravka 2:2 (2:0), penalty 7:8

Branky: 14. Beránek, 43. Kollár - 63. Krejčí, 72. Ungr. Rozhodčí: Raplík - Fojtík, Dujsík. Delegát: Lhoták. ŽK: 1:2 (Fajtl - Ungr, Sýs). Diváci: 178.

Jankov: Komárek (27. Pavelec) - Jirkovský (87. Řezníček), Maršán, Kroneisl, Zajíc - Bürger, Fajtl, Kollár, Beránek (80. Šindelář) - Šebelka, Rytíř. Trenér Ivo Čech.

Doubravka: Luhový - Künstner, Knakal, Novák, Stružka (46. Šmídl) - Morávek (46. Sýs), Krejčí, Brabec, Petr - Ungr, Skopový (89. Špicl). Trenér Zdeněk Michálek.


FC Slavia Karlovy Vary – TJ Malše Roudné 6:1 (1:1)

Branky: 3. (pen.), 78., 85. a 88. Geňo, 68. Vokáč, 70. Psohlavec – 44. Markytán. Rozhodčí: Cihlář – Štrincl, Šmat. Delegát: Pešek. ŽK: 0:1 (Markytán). ČK: 0:1 (2. Tušer za ruku). Diváků: 85.

Roudné: Hřebejk – Svoboda, Holub, Tušer, Maršík – Píša, Vávra, O. Otepka, Samek, Bartoš – Markytán. Trenér Rudolf Otepka.


SK Rudolfov – TJ Hluboká nad Vltavou 0:3 (0:1)

Branky: 40. a 90. Tauber, 74. Hájek. Rozhodčí: Krauskopf - Macko, Peterka. Delegát: Szücs. ŽK: 2:4 (Hrbáč, Šindelář - Hájek, Stráský, Tauber, Říha). Diváků: 100.

Rudolfov: Teringl – Tyrpák, Hrbáč, O. Hajný, Ryneš – Prokeš, Pouzar, Šindelář, Kovačičín – Sládek, Vejvar. Trenér Otakar Matouš.

Hluboká: Vachuta – Jonáš, Turek, Legdan, Čermín – Antoš (86. Rubick), Stráský, Němec, Říha – Tauber, Hájek (81. Nitrianský). Trenér František Cipro.


FK Olešník - FK Protivín 4:2 (2:1)

Branky: 6., 37. (pen.) a 68. Dudek, 48. Votava – 3. a 78. (pen.) J. Vorel. Rozhodčí: Přibyl - Kotalík, Polák. Delegát: Řezáč. ŽK: 4:3 (Vařák, Nýdl, Pomeje, Fořter – Hanus, Uhlík, Zb. Vorel). Diváků: 120.

Olešník: Jirkal – Nýdl, Fořter, Heller (64. Dráb), Šahajda – Šíma, Pomeje, Červenka, Vařák – Votava (85. Chlumecký), Dudek. Trenér Ladislav Táborský.

Protivín: Hanus – Rothbauer, Mikulenka, Uhlík, Vojík – Kinkor, Z. Vorel, R. Vojta, Zach – J. Vorel, Růžička. Trenér Juraj Kobetič.

Autoři | Foto Miroslav Kusbach | Zdroj Jihočeský fotbal

Štítky Malše Roudné, TJ Hluboká nad Vltavou, SK Jankov, přehled, výsledky, divize, krajský přebor, Hluboká nad Vltavou, Olešník, Rudolfov, Roudné, Pavel Hájek, Protivín, Rudolf Otepka, 1. FC Karlovy Vary, SK Senco Doubravka, TJ Malše Roudné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcká divize a KP: Závěr podzimu se povedl Hluboké i Olešníku. Divizi čeká poslední kolo  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.