Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dynamo startuje přípravu, vrcholem bude zápas s mistrem

Sezona 2017/18 je minulostí a stejně tak pomalu končí také dovolená hráčům A-týmu Dynama. Již v pondělí 18. června odstartují Jihočeši přípravu na novou druholigovou sezonu. Příprava bude velmi krátká, první kolo nového ročníku FNL se bude totiž hrát již o víkendu 21. a 22. července.

Tým Davida Horejše se na Střeleckém ostrově sejde v pondělí dopoledne a hned se zapojí do tréninkového procesu. Jihočeši se budou stejně jako v posledních letech připravovat výhradně v domácím prostředí. Od 9. do 13. července je čeká herní soustředění v Třeboni, kde budou opět využívat prostředí Hotelu Svět.

Během čtyř týdnů přípravy odehrají fotbalisté Dynama celkem pět přípravných zápasů. Hned 23. června je čeká zápas s Příbramí, poté 1. července atraktivní duel proti mistrovské Viktorii Plzeň. Následně se Jihočeši vydají do Lince k zápasu proti BW Linz a během třeboňského soustředění změří síly s Táborskem. Generálku na start nového ročníku FNL pak obstará souboj s třetiligovým Benešovem.

Zdroj dynamocb.cz

Štítky Dynamo, příprava, sezona, fotbal, SK Dynamo České Budějovice, David Horejš, 1. FK Příbram, FC Viktoria Plzeň, SK Benešov, Střelecký ostrov, Třeboň, Linec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo startuje přípravu, vrcholem bude zápas s mistrem  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.