Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

S fotbalisty Českých Budějovic začne trénovat Sivok

Bývalý reprezentační kapitán Tomáš Sivok se od úterý zapojí do přípravy fotbalistů Českých Budějovic. Návrat pětatřicetiletého stopera do týmu nováčka první ligy, kde začal s profesionální kariérou, ale zatím ještě není jistý.

Sivok skončil po sezoně v izraelském týmu Maccabi Petah Tikva a vyčkával, zda se neobjeví další zajímavá zahraniční nabídka. Nyní se rozhodl, že se připojí k Dynamu.

„V kontaktu jsme již delší dobu. Nyní jsme se dohodli, že se v úterý připojí do tréninku a v dalších dnech a týdnech budeme řešit jeho další budoucnost. Budeme rádi, když ji spojí s naším klubem," uvedl pro klubový web generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Sivok během bohaté kariéry prošel Českými Budějovicemi, Spartou Praha, Udine, Besiktasem Istanbul, Bursasporem a Petahem Tikva. V reprezentaci má na kontě 64 zápasů a pět branek. Zúčastnil se dvou evropských šampionátů.

Autoři | Foto Bramberka Nová

Štítky Dynamo, fotbal, Tomáš Sivok, SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, Beşiktaş JK, AC Sparta Praha, Martin Vozábal, Udine

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S fotbalisty Českých Budějovic začne trénovat Sivok  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.