Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bývalý reprezentační brankář Drobný posílil České Budějovice

Realizační tým fotbalistů Českých Budějovic posílil bývalý reprezentační brankář a odchovanec jihočeského klubu Jaroslav Drobný. Devětatřicetiletý gólman, který na jaře působil v bundesligovém Düsseldorfu, je připravený v případě potřeby naskočit i do zápasu.

„Jsme strašně rádi, že kývl na spolupráci. Může klubu hodně dát. Je to kluk, který toho strašně moc dokázal. Dohodli jsme se, že tady bude působit a může předat klukům své ohromné zkušenosti,“ řekl novinářům trenér Českých Budějovic David Horejš.

Drobný má za sebou působení v Panioniosu Atény, Fulhamu, Hertě Berlín, Bochumi, Hamburku, Brémách a naposledy Düsseldorfu. V české lize si už za České Budějovice zachytal v letech 1999 až 2001 a další starty může přidat. „Je připravený, že by do branky mohl jít,“ prohlásil Horejš.

Autoři | Foto Fortuna Düsseldorf

Štítky Sport, fotbal, první, České Budějovice, Drobný, SK Dynamo České Budějovice, Fortuna Düsseldorf, Jaroslav Drobný, David Horejš, Fulham FC, Hertha BSC Berlin, Hamburger SV, SV Werder Bremen, Bochum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalý reprezentační brankář Drobný posílil České Budějovice  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.