Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pavel Novák se zařadil mezi legendy Dynama

PR článek

Zápas devatenáctého kola první ligy s Příbramí byl pro obránce Pavla Nováka jubilejním 200. v dresu českobudějovického Dynama.

„Statistiky vůbec nesleduji. Ale v týdnu před zápasem za mnou přišli kluci z klubu, že by mi chtěli před utkáním předat pamětní dres,“ říká stálý člen základní sestavy Horejšova týmu. „Mile mě to překvapilo. Viděl jsem i celkovou tabulku startů a přede mnou jsou jen klubové legendy,“ naráží na pořadí v počtu klubových startů.

To vede s 275 zápasy Ladislav Fujdiar, následují ho Martin Vozábal, Jiří Povišer, Karel Vácha, Roman Lengyel a David Horejš. „Je to čest být mezi takovými jmény,“ těší třicetiletého Pavla Nováka, který jedním dechem dodává. „Nikdy jsem si žádné statistiky nevedl. Snažím se soustředit na fotbal, abych potvrzoval, že jsem v týmu právem. Ale taková meta opravdu potěší,“ dodává.

Před utkáním s Příbramí pamětní dres Pavlu Novákovi předali společně generální manažer Dynama Martin Vozábal a Jan Kruml, ředitel Jaderné elektrárny Temelín Skupiny ČEZ a.s. Energetická společnost se totiž v průběhu podzimu stala jedním z hlavních partnerů klubu a právě i díky její podpoře Dynamo dosáhlo úspěšné série osmi zápasů bez porážky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Bártík

Štítky Dynamo, Pavel Novák, fotbal, SK Dynamo České Budějovice, 1. FK Příbram, Martin Vozábal, Ladislav Fujdiar, Jiří Povišer, Karel Vácha, Roman Lengyel, David Horejš, Jaderná elektrárna Temelín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Novák se zařadil mezi legendy Dynama  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.