Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dynamo zítra odehraje přípravný zápas s Táborskem, utkání bude bez diváků

Fotbalisté Dynama si po dlouhé době zahrají zápas. Zítra dopoledne na Složišti v přípravném duelu během koronavirové pauzy vyzvou první tým České fotbalové ligy, celek FC MAS Táborsko. Utkání se ale bude vzhledem k vládním opatřením hrát za zavřenými dveřmi bez přítomnosti diváků.

Dynamo hrálo poslední zápas 7. března na hřišti Plzně. Následující týden kvůli pandemii koronaviru vláda nařídila přerušit veškerou sportovní činnost a fotbalový život se na více než měsíc přerušil. 

V druhé polovině dubna se po rozvolnění opatření A-tým Dynama vrátil ke společnému tréninku a nyní vyhlíží i první zápas. Na Složiště ve středu dopoledne dorazí fotbalisté Táborska, kteří po podzimu vládli České fotbalové lize. Také oni nyní čekají, jak dopadne letošní sezona a zda budou moci oslavit postup do druhé ligy. 

Středeční zápas mezi Dynamem a Táborskem se odehraje bez přítomnosti diváků. Klub žádá fanoušky, aby se na zápas nesnažili jakkoliv dostat, nebude to možné. Na webu proběhne textový online přenos ze zápasu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Petr Tibitanzl

Štítky Dynamo, zápas, Táborsko, Složiště, SK Dynamo České Budějovice, okres Tábor, FC MAS Táborsko, Česká fotbalová liga, pandemie covidu-19, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo zítra odehraje přípravný zápas s Táborskem, utkání bude bez diváků  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.