Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zápas na Baníku sledovali permanentkáři ve VIP prostorech na Dynamu

Páteční napínavé utkání na městském stadionu ve Vítkovicích sledovali permanentkáři na Střeleckém ostrově, kde se sešli ve VIP prostorech a společně podporovali svůj oblíbený tým v prvním venkovním utkání sezony. Ačkoliv Dynamo v Ostravě promarnilo dvoubrankové vedení, fanoušci odcházeli s jednobodovým ziskem spokojení. „Bod z Baníku je dobrý," shodli se příznivci po zápase.

Už půl hodiny před výkopem dorazili takřka všichni fanoušci, kteří přišli utkání sledovat na Střelecký ostrov, do VIP prostorů. Ještě před začátkem zápasem měli možnost podívat se do kabiny A-týmu a ozkoušet trávník na budějovickém stadionu.

Zápas odstartoval v šest hodin a v prvním poločase nabídl držitelům permanentek hned několik důvodů k radosti. Svěřenci Davida Horejše vlétli do utkání jako uragán a v úvodních minutách si vypracovali několik dobrých příležitostí. „To je podstatně jiný začátek než proti Slavii," přikyvovali. 

Následovaly i první dvě branky v síti Baníku, kterému se ale v závěru půle podařilo snížit zásluhou proměněného pokutového kopu. „Vedeme zaslouženě, je škoda penalty v poslední minutě," komentovali diváci dění na hřišti.

Po celé utkání se točila Extra chmelená 12 od Staropramenu a podávalo se občerstvení od Šindlovské Krčmy. Druhý poločas bohužel přinesl vyrovnání domácího týmu, ale i tak si příznivci budějovického klubu zápas užili.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky Dynamo, zápas, permanentkáři, FC Baník Ostrava, VIP, SK Dynamo České Budějovice, Střelecký ostrov, MFK Vítkovice, SK Slavia Praha, David Horejš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zápas na Baníku sledovali permanentkáři ve VIP prostorech na Dynamu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.