Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dynamo odehraje odložené utkání s Bohemians koncem listopadu

Fotbalisté Dynama už ví, kdy odehrají odložený duel 5. kola první fotbalové ligy s Bohemians 1905. Zápas by měl proběhnout ve středu 25. listopadu od 17 hodin. Dynamo má po šesti odehraných zápasech na svém kontě pouhé tři body za tři remízy. Jihočeši na první výhru v sezoně stále čekají.

Utkání se mělo původně uskutečnit 25. září, kvůli výskytu koronaviru v týmu Dynama bylo ale odloženo na 28. října. Ani napodruhé se duel nemohl odehrát, jelikož v té době byl kvůli opatřením v boji proti šíření koronaviru profesionální sport pozastaven.

Zápas mezi Jihočechy a Pražany byl druhým ligovým duelem v sezoně, který se kvůli koronaviru neuskutečnil. Prvním byl souboj mezi Slováckem a Příbramí, který bude rovněž sehrán až ve třetím termínu tuto sobotu. Duel se odehraje netradičně během reprezentační pauzy. Ani jedno z mužstev nemá v kádru hráče národního týmu.

Ohodnoť článek

Foto Petr Tibitanzl

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, Bohemians Praha, Fortuna liga, Bohemians 1905, COVID-19, 1. FC Slovácko, 1. FK Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo odehraje odložené utkání s Bohemians koncem listopadu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.