Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fanoušci Dynama vítali hráče světlicemi. Sledování utkání zpoza stadionu se neobešlo bez příjezdu policie

Fanoušci fotbalového Dynama sice v těchto dnech kvůli vládním opatřením nemůžou na stadion na Střeleckém ostrově, i tak se rozhodli vyjádřit podporu hráčům pyroshow při příjezdu na stadion. Následné sledování utkání zpoza stadionu se neobešlo bez příjezdu policie.

„Před začátkem zápasu se scházíme na místě, kde je nejlépe vidět na hřiště. S sebou máme pojízdný gril, klobásy, zásoby piva a dobrou náladu. Nepřišli jsme rozhodně dělat problémy, ale naopak ukázat že jsme fanoušci kteří umí fandit ať se děje co se děje. Těsně před výkopem jeden z našich členů posilněný kapkou rumu nešikovně upadne a jsme nuceni zavolat záchranku, z důvodu našich obav o možné následky,“ popisují na Facebooku fanoušci chvíle před příjezdem policie.

Po příjezdu zdravotnické záchranné služby na místo dorazilo také několik policejních hlídek. „Policie na místě řešila nedodržování vládního nařízení, kdy se na místě shromažďovalo zhruba dvacet osob,“ potvrdil mluvčí policie Milan Bajcura. Jejich shromážďování bez rozestupů poté bylo kvalifikováno jako přestupek.

To se samozřejmě skalním příznivcům Dynama nelíbí a s policií nesouhlasí. „Místo poklidného sledování zápasu a grilování tak musíme po celý zápas držet rozestupy po šesti lidech a poslouchat jejich urážky. Přitom oni sami stojí pospolu a nedodržují rozestupy,“ postěžovali závěrem fanoušci na sociální síti.

I přesto se mohli po zápase radovat z bodového zisku. Fotbalisté totiž Plzně v 9. kole první ligy remizovali v Českých Budějovicích bez branek, podruhé za sebou nezvítězili a nedali gól. Dynamo po předchozích dvou výhrách završilo nečekaným bodem proti favoritovi povedený týden a patří mu 12. místo.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dynamofans

Štítky České Budějovice, Dynamo, fanoušci, Policie ČR, policie, SK Dynamo České Budějovice, Střelecký ostrov, Facebook, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci Dynama vítali hráče světlicemi. Sledování utkání zpoza stadionu se neobešlo bez příjezdu policie  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.