Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Asi už to není náhoda, řekl Horejš o neporazitelnosti se Spartou

Čtyřikrát v první fotbalové lize trenér David Horejš vedl České Budějovice proti Spartě a ani v jednom utkání neprohrál. Dobrou bilanci s pražským týmem potvrdil dnešní bezbrankovou remízou ve 24. kole nejvyšší soutěže. Třiačtyřicetiletý kouč sérii bez porážky už nepovažuje za náhodu.

Jihočeši doma navázali na listopadové překvapivé vítězství 4:2 z Letné a remízy 3:3 a 2:2 z minulé nováčkovské sezony. „Když jsou to už čtyři zápasy, tak to asi už náhoda být nemůže. Předvedli jsme proti Spartě opět dobrý výkon a dovedlo nás to k bodu," řekl David Horejš na tiskové konferenci.

„Je pravda, že dneska jsme poprvé proti Spartě nedali branku. Ale může nás těšit i to, že jsme udrželi vzadu nulu," doplnil bývalý obránce.

Budějovičtí přitom do včerejšího utkání nevstupovali v optimálním rozpoložení. V minulém kole prohráli 0:3 ve Zlíně, doma v předchozích dvou zápasech podlehli zachraňujícími se soupeřům Opavě (0:1) a Mladé Boleslavi (1:3).

„Ale naše výkony proti Spartě jsou prostě dobré a dneska jsme opět snesli měřítko. Je pravda, že jsme při troše štěstí mohli získat i více než bod, protože jsme trefili dvakrát tyč a jednou břevno. Ale chceme zachovat pokoru, protože proti nám byl soupeř s vysokou kvalitou," prohlásil Horejš, jehož tým je v neúplné ligové tabulce desátý.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto SK Dynamo

Štítky David Horejš, Dynamo, Sparta, zápas, ohlasy, AC Sparta Praha, SK Dynamo České Budějovice, FC Fastav Zlín, SFC Opava, FK Mladá Boleslav, Letná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Asi už to není náhoda, řekl Horejš o neporazitelnosti se Spartou  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.