Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dynamo nabízí finanční kompenzaci držitelům permanentek

Sezona 2020/21 skončila a fotbalové Dynamo tak přichystalo pro držitele permanentních karet druhou vlnu kompenzací za zápasy, kterých se nemohli fanoušci z důvodů opatření spojených s pandemií koronaviru zúčastnit. Příznivci Dynama budou mít na výběr dvě varianty - kompenzaci v podobě finančního odškodnění a nebo podporu klubu.

V jarní části sezony odehráli fotbalisté Dynama doma na Střeleckém ostrově jedenáct zápasů, z nichž devět se odehrálo bez diváků. Právě těchto devět zápasů chce klub svým fanouškům vykompenzovat. „Uvědomujeme si, že naši příznivci si v létě zaplatili za možnost chodit na fotbal a o velkou část domácích zápasů kvůli COVID-19 přišli. Stejně jako na podzim jsme si tedy pro fanoušky připravili finanční kompenzaci," říká generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Klub dává fanouškům na výběr dvě varianty. Tou první je finanční kompenzace v hodnotě 1000 Kč. Dynamo bude peníze držitelům permanentek vyplácet na sekretariátu klubu v hotovosti v termínu od pondělí 7. června do pátku 18. června. Fanoušci se mohou finanční kompenzace také vzdát a podpořit tak klub. „Budeme moc rádi za každého fanouška, který se rozhodne touto formou klub podpořit. Přesto ale víme, že pro všechny byl poslední rok po finanční stránce velmi náročný a pochopíme, když lidé budou chtít peníze zpět," dodává Martin Vozábal.

Dynamo se snažilo držitelům permanentek ušlé zápasy částečně kompenzovat již při posledních domácích zápasech s Pardubicemi a Slováckem, na které mohli fanoušci dorazit. Návštěvníci zápasu s Pardubicemi dostali zdarma klubovou šálu, při zápase se Slováckem byla pro příznivce připravena 50 procent sleva na Stezku korunami stromů na Lipně nebo do Království lesa. Každý fanoušek mohl navíc získat zdarma zápasový bulletin Dynamák, ve kterém byl poukaz na 20% slevu na nákup produktů společnosti Philco. Při rozlučce Jaroslava Drobného a Jiřího Kladrubského klub rozdával i exkluzivní dynamácké sušenky s oběma fotbalisty na obalu.

Klub se zároveň připravuje na prodej permanentních karet na novou sezonu. „Liga startuje o víkendu 24. července. Kvůli neustále se měnícím opatřením okolo pandemie koronaviru jsme se rozhodli, že prodej permanentek zatím pozdržíme a budeme ho odkládat na co nejpozdější dobu, abychom mohli případně pružně reagovat na to, jaká opatření budou platit v druhé polovině léta a na podzim. Prodej permanentek odstartujeme v úvodu měsíce července," uzavírá generální manažer klubu.

Kompenzace za uplynulou sezonu

1) FINANČNÍ KOMPENZACE - Fanoušci si mohou za jarní část sezony na sekretariátu klubu vyzvednout finanční kompenzaci v hodnotě 1000 Kč. Výdej hotovosti bude probíhat od pondělí 7. června do pátku 18. června v pracovních dnech od 7:30 do 15:30. K vyzvednutí hotovosti je potřeba předložit permanentní kartu spolu s dokladem totožnosti.

2) SOLIDARITA - Stejně jako na podzim se mohou fanoušci finanční kompenzace vzdát ve prospěch klubu. Veškeré "ušetřené" finance budou pochopitelně využité na provoz klubu v nadcházejícím období.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Petr Tibitanzl

Štítky České Budějovice, Dynamo, fotbal, Fortuna liga, SK Dynamo České Budějovice, pandemie covidu-19, hotové peníze, Martin Vozábal, podzim, 1. FC Slovácko, FK Pardubice, Philco, Jaroslav Drobný, Jiří Kladrubský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo nabízí finanční kompenzaci držitelům permanentek  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.