Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Odvolání Martina Vozábala? Ztráta důvěry k jeho práci, stojí v prohlášení

Fotbalové Dynamo zveřejnilo první oficiální informace k odvolání Martina Vozábala z pozice sportovního manažera. Důvodem je podle vedení klubu ztráta důvěry k jeho práci. V souvislosti s jeho koncem se mluví o možném příchodu bývalého rozhodčího a bývalého šéfa krajského fotbalu Jana Jílka. Další zdroje naopak spojují s Dynamem jméno Emila Kristka.

„Důvodem tohoto rozhodnutí je ztráta důvěry k práci Martina Vozábala, protože předseda představenstva byl nucen v posledních týdnech opakovaně a významně zasahovat do práce sportovního úseku. Z těchto důvodů předseda představenstva aktuálně jedná o personálním posílení sportovního úseku klubu,“ píše se v prohlášení klubu.

Po příchodu nového majitele Vladimíra Koubka jde o několikátý odchod zaměstnance klubu. „Předseda představenstva Vladimír Koubek po svém nástupu do klubu jednal se všemi zaměstnanci o svých záměrech v práci klubu a někteří zaměstnanci se s novými úkoly neztotožnili. Tři z nich z klubu po dohodě odešli. Jiné personální změny nejsou na pořadu dne,“ stojí v prohlášení.

Jméno nového spolupracovníka ve sportovním úseku oznámí předseda představenstva do konce tohoto týdne.

Vozábal v manažerské pozici v Dynamu vydržel šest let. Velkou část své aktivní kariéry také za jihočeský manšaft odehrál. Díky 174 odehraným utkáním v černo-bílém dresu je hráčem se čtvrtým nejvyšším počtem odehraných zápasů v historii klubu.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky České Budějovice, Dynamo, fotbal, Fortuna liga, Martin Vozábal, důvěra, SK Dynamo České Budějovice, Jan Jílek, předseda představenstva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odvolání Martina Vozábala? Ztráta důvěry k jeho práci, stojí v prohlášení  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.