Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dynamo se ve druhém kole MOL Cupu utká s divizními Sedlčany

Fotbalisté Dynama znají svého soupeře pro 2. kolo národního poháru MOL Cup. Úterní los jim přisoudil celek TJ Tatran Sedlčany. Úřední termín zápasů 2. kola MOL Cupu je stanovený na středu 25. srpna.

Tatran Sedlčany hraje stejnou soutěž jako rezervní tým Dynama České Budějovice. V letošní sezoně hraje totiž své zápasy v divizní skupině A. Letošní sezona Divize Sedlčanům zatím nevychází. Tým vedený trenérem Ladislavem Šachem totiž v úvodních třech kolech třikrát prohrál a aktuálně je bez bodového zisku až na posledním místě tabulky. Navíc v posledním divizním zápase nestačil na Sokol Lom, kterému na domácím stadionu podlehl vysoko 0:6.

Přesto Sedlčany letos již jednoho velkého úspěchu dosáhly, když se jim v rámci 1. kola MOL Cupu podařilo vyřadit druholigové Táborsko. Zápas hraný v úvodu srpna skončil po normální hrací době remízou 2:2. V prodloužení se pak oba celky dokázaly jednou prosadit a musely tak rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější právě fotbalisté Sedlčan.

Postup do druhého kola MOL Cupu je pro Sedlčany velkým úspěchem. V posledních letech totiž Středočeši končili vždy v předkole a nebo maximálně v prvním kole. Shodou okolností je dvakrát vyřadilo také Táborsko, které v minulých letech zvládlo nad Sedlčany vyhrát 5:0 a 4:0.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky České Budějovice, Dynamo, fotbal, MOL Cup, Sedlčany, SK Dynamo České Budějovice, TJ Tatran Sedlčany, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo se ve druhém kole MOL Cupu utká s divizními Sedlčany  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.