Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Novým sportovním manažerem Dynama bude Tomáš Sivok

, aktualizováno 19. srpna 2021, 15:05

Novým sportovním manažerem fotbalového Dynama bude Tomáš Sivok. V pozici nahradí Martina Vozábala, který byl v týdnu odvolán. Důvodem byla podle klubu ztráta důvěry k jeho práci. Sivok do nové pozice nastoupí v pátek 20. srpna.

„Hledali jsme náhradu a našli ji v osobě Tomáše Sivoka. Velmi se na tuto spolupráci těším, jeho charisma a vztah k mateřskému klubu, v němž nedávno skončil i aktivní kariéru hráče, jsou pro nás velkým příslibem," říká předseda představenstva Vladimír Koubek. Ten také v pátek dopoledne Tomáše Sivoka uvede do funkce.

Martin Vozábal byl v týdnu z pozice sportovního manažera odvolán kvůli tomu, že vedení klubu podle svého prohlášení ztratilo důvěru k jeho práci. „Ve sportovním úseku nás čeká hodně práce, protože bohužel Martin Vozábal se svého poslání nezhostil a v posledních týdnech se mu v jeho práci příliš nedařilo," okomentoval Koubek.

Vozábal v manažerské pozici v Dynamu vydržel šest let. Velkou část své aktivní kariéry také za jihočeský manšaft odehrál. Díky 174 odehraným utkáním v černo-bílém dresu je hráčem se čtvrtým nejvyšším počtem odehraných zápasů v historii klubu.

Odvolání Martina Vozábala? Ztráta důvěry k jeho práci, stojí v prohlášení

Fotbalové Dynamo zveřejnilo první oficiální informace k odvolání Martina Vozábala z pozice sportovního manažera. Důvodem je podle vedení klubu ztráta důvěry k jeho práci. V souvislosti s jeho koncem se mluví o možném příchodu bývalého rozhodčího...

Ten v tiskové zprávě odmítl informace útočící na klub a jeho nové vedení týkající se zaměstnanců klubu. „Klub i nadále velmi úzce spolupracuje s Danielou Markovou. Jaromír Plocek nebyl z klubu vyhozen, byla mu nabídnuta plnohodnotná práce ve sportovním úseku, kterou ale nepřijal. Radek Papáček má dosud v klubu kontrakt do konce září a bylo jeho osobním rozhodnutím zaměstnání v klubu ukončit. Předseda představenstva současně odmítá spekulace, že by neprobíhala obchodní jednání s dosavadními nebo novými partnery SK Dynamo České Budějovice," stojí v tiskové zprávě.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky Dynamo, Tomáš Sivok, fotbal, SK Dynamo České Budějovice, sportovní funkcionář, Martin Vozábal, Jaromír Plocek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novým sportovním manažerem Dynama bude Tomáš Sivok  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.