Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mým snem je hrát ligu za A-tým, přeje si nová posila Dynama Pech

Českobudějovické Dynamo uzavřelo profesionální smlouvu s teprve sedmnáctiletým fotbalistou Adamem Pechem. Hráč působil řadu let v Příbrami. Nyní bude nastupovat za dorostenecký tým, za který už si stihl připsat jeden start a gólovou asistenci.

Záložník Adam Pech začal s fotbalem v rodných Sedlčanech a poté působil několik let v akademii 1. FK Příbram. Odtud zamířil na Střelecký ostrov. S Dynamem podepsal svou první profesionální smlouvu. O uplynulém víkendu už nastoupil za dorostenecký tým na hřišti Slavie Praha, kde přispěl asistencí na gól k výhře 1:0.

„Adama jsme sledovali již delší dobu a ještě více nás zaujal svým dobrým výkonem při našem vzájemném zápase na Složišti v polovině srpna. Rozhodli jsme se, že ho tedy oslovíme a nabídneme mu působení v Dynamu. Jsme rádi, že s nabídkou souhlasil a že se nyní stal naším hráčem," uvedl  sportovní manažer klubové Akademie Petr Benát.

Podle sportovního ředitele Tomáše Sivoka vidí klub v nové posile velký potenciál. „Všichni si budeme přát, aby jeho fotbalový talent v Dynamu dále rostl a jednou se dokázal prosadit i v ligovém A-týmu. Má pro to ty nejlepší předpoklady," zhodnotil.

Adam Pech bude nyní hrát za dorostenecký tým. „Mým snem je samozřejmě hrát ligu za A-tým. V Dynamu jsou pro můj fotbalový rozvoj ideální podmínky a už první týdny na jihu Čech si moc užívám. Udělám vše pro to, abych jednou tu první ligu opravdu hrál," reagovala nová posila.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, fotbal, budějovice, přestupy, SK Dynamo České Budějovice, 1. FK Příbram, SK Slavia Praha, Tomáš Sivok, Petr Benát, Sedlčany, Střelecký ostrov, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mým snem je hrát ligu za A-tým, přeje si nová posila Dynama Pech  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.