Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Brankáře Adama Zadražila čeká hostování v Plzni. Do Táborska míří Daniel Kerl

Hostování táborského brankáře Adama Zadražila v prvoligové Plzni je zpečetěno. Spekulaci, o které v prosinci informovala Budějcká Drbna, dnes potvrdilo vedení klubu na svém facebookovém profilu. Naopak do druholigového Táborska přichází z budějckého Dynama Jihočech Daniel Kerl.

„V jarní části sezóny fanoušci FC Táborsko neuvidí v brance A-týmu Adama Zadražila. Adam zkouší své štěstí na hostování s opcí ve Viktorii Plzeň. Už stál v brance v přípravě proti Petřínu. Adame, ať se daří,“ oznámil v pondělí klub na Facebooku.

Zadražil má na svém kontě 50 soutěžních utkání za Táborsko. V Plzni se potká s dalším Jihočechem Jindřichem Staňkem.

„Adam dostal nabídku od Plzně. Je to kontakt z první ligy, který se neodmítá. Situaci řešíme, víme, že Adam je odchovanec a jeho odchod by nás oslabil, ale nelze mu říct ne, když se ozve mistr první ligy. Hrát nejvyšší soutěž je sen každého hráče,“ uvedl pro klubový web před Vánoci ředitel FC Silon Táborsko Martin Vozábal.

Naopak k Jordánu přichází posílit brankářský post českobudějovický odchovanec Daniel Kerl. Jednadvacetiletý gólman bude v Táboře hostovat půl roku. „Před startem letošní sezony zamířil brankář Daniel Kerl na hostování do Třince. Půlroční zápůjčka skončila na konci loňského kalendářního roku, do Českých Budějovic ale 21letý gólman nezamíří. Kerl stráví jarní část sezony na jihu Čech, bude ale hájit svatyni druholigového Táborska. Oba kluby se dohodly na hostování do konce sezony 2022/23,“ potvrdilo Dynamo na klubovém webu.

Kerl v Třinci nastoupil pouze do tří zápasů. Na svém kontě má dva starty v MOL Cupu a jeden v druhé lize.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Táborsko

Štítky České Budějovice, Tábor, Táborsko, fotbal, Zadražil, Kerl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brankáře Adama Zadražila čeká hostování v Plzni. Do Táborska míří Daniel Kerl  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.