Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

O třech bodech pro Táborsko rozhodl Matoušek. Rezerva Dynama opět vyhrála

Drama do samotného závěru nabídlo utkání Táborska, které hrálo v Opavě. Výhru urvali Jihočeši v 93. minutě, když se prosadil střídající Jakub Matoušek. Další vítězství zaznamenal B-tým českobudějovického Dynama, který doma porazil Domažlice.

Fortuna:Národní liga

Táborsko úspěšně navázalo na poslední výhru před reprezentační přestávkou. V Opavě to ale bylo drama až do samotného závěru. O výsledku 1:0 nakonec rozhodl v 93. minutě Jakub Matoušek

„Jiří Kateřiňák střílel za vápnem a já automaticky se střelou běžel směrem k bráně, kdyby náhodou gólman míč vyrazil. To se naštěstí stalo a já pak uklidil míč do brány,“ popsal Matoušek závěr utkání pro klubový web. Ten se trefil poté, co chyběl kvůli zranění. Z utkání s Příbramí si odnesl dvě zlomeniny v obličeji. Právě proto bude nyní nosit několik týdnů masku.

Táborsko je nyní třetí za Vyškovem a pražskou Duklou. „Krásně se na to kouká. Ještě nás ale teď čekají těžká utkání, takže doufám, že se na tabulku bude krásně koukat i po nich,“ dodal Matoušek. 

Fortuna ČFL A

Třetí výhru ve třech zápasech si připsal B-tým Dynama. Ten doma na Složišti porazil Domažlice 3:2, když se trefili Hora a Prášek, úvodní gól byl vlastní. Právě Martin Prášek je navíc s 11 brankami nejlepší střelec soutěže. 

Rezerva Slavie doma porazila B-tým Táborska 3:1 a Písek prohrál v Hostouni, kde dvakrát inkasoval a sám se prosadit nedokázal. Dynamo je tak po dvanácti kolech páté, Písek devátý a rezerva Táborska čtrnáctá. 

Fortuna Divize A

V divizní soutěži Český Krumlov remizoval s B-týmem Příbrami 3:3 a Katovice doma porazily Doubravku 3:1. V Mariánských Lázních prohrála Soběslav (3:0) a na hřišti Petřínu Plzeň padl Jindřichův Hradec (4:2). Právě J. Hradec je osmý před devátou Soběslaví. Katovice jsou jedenácté a Krumlov s pěti body stále poslední.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Silon Táborsko

Štítky fotbal, jižní čechy, výsledky, divize, táborsko, písek, katovice, lom, soběslav, český krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O třech bodech pro Táborsko rozhodl Matoušek. Rezerva Dynama opět vyhrála  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.