Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Povedou Dynamo Jarolímové? Fanoušci vyhlíží vyjádření klubu

Bývalý reprezentační kouč Karel Jarolím míří do českobudějovického Dynama a s ním i jeho syn David. O Vánocích o tom informoval server infotbal.cz. Podle něj má o novém kouči definitivně rozhodnout majitel klubu Vladimír Koubek. Tento týden má vedení zveřejnit tiskovou zprávu o současné turbulentní situaci.

Karel Krejčí, Martin Hyský či Jiří Kladrubský? Jméno budoucího trenéra Dynama je jedno z největších témat, které nyní jihočeský klub řeší. Zpravodajský server infotbal.cz o Štědrém dnu uvedl, že by měl pozici obsadit Karel Jarolím.

Definitivní rozhodnutí je podle něj na majiteli klubu. Společně s Karlem Jarolímem má ma jih Čech zamířit také jeho syn David, který naposledy trénoval Ústí nad Labem. 

Ve hře je ale ještě jedna varianta. Tým by mohli i nadále vést Jiří Kladrubský a Jiří Lerch, kteří stáli na lavičce při posledním ligovém utkání v letošním roce. 

O tom, co se odehrává v souvislosti s aktuálně posledním Dynama, informovala Budějcká Drbna minulý týden. Právě minulý týden se mělo vedení klubu vyjádřit ke stávající situaci. K tomu ale s ohledem na tragédii z 22. prosince dojde po Vánocích.

Dynamo se k situaci v klubu vyjádří po Vánocích. Řeší se prodej, nový trenér i kádr

Fotbalové Dynamo řeší s koncem roku řadu otázek. Hledá se nový trenér, řeší se kádr i vstup případného investora do struktur klubu. Tento týden měli Jihočeši vydat k celé situaci vyjádření, po včerejší tragické události v Praze uvedli, že...

 „Vážení fanoušci, vzhledem k tragické události, která se v uplynulých hodinách odehrála v Praze, jsme se rozhodli, že slíbené vyjádření ke klubovým záležitostem vydáme až po Vánocích. Nepřipadá nám vhodné v tuto chvíli cokoliv zveřejňovat. Děkujeme za pochopení,“ uvedli Jihočeši na sociální síť X. 

Času není mnoho. Už brzo začne zimní příprava, do které by měli mít Jihočeši nachystaný realizační tým i kádr. Ten se pravděpodobně promění, Dynamo je totiž po nepovedeném podzimu poslední a především v obraně ho trápí hrubé chyby.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky dynamo, české budějovice, fotbal, trenér, karel jarolím, sport, fortuna liga

Povedou Dynamo Jarolímové? Fanoušci vyhlíží vyjádření klubu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.