Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Posily pro Dynamo? Blízko jsou Gambijec z Baníku a útočník

Kádr českobudějovického Dynama by se mohl dočkat prvních zimních posil. Podle informací Budějcké Drbny je blízko dlouho diskutovaný přestup německého útočníka Jakoba Tranzisky. K týmu by se pak podle serveru isport.cz měl připojit také reprezentant Gambie.

Dynamo je nyní na soustředění v tureckém Beleku. Tam mají Jihočeši za sebou první přátelské utkání, při kterém díky brance Vojtěcha Hory porazili polský tým Korona Kielce 1:0. Už zítra vyzvou lídra černohorské nejvyšší soutěže, kterým je FK Budućnost Podgorica.

Do Turecka aktuálně poslední tým ligové tabulky odletěl bez nových posil, kádr významně doplnili hráči z B-týmu. To by se mohlo brzo změnit. 

Už dlouho se řeší případný přestup německého útočníka Jakoba Tranzisky z rakouského celku Admira Wacker. 

„Ten byl v klubu na desetidenní zkoušce. Délka zkoušky byla s Admirou Wacker předem domluvená a německý útočník se podle dohody po jejím skončení vrátil zpátky do rakouského klubu. Trenérům Dynama se Tranziska líbil a mají o něj zájem, v současné době tedy probíhají jednání o jeho příchodu. Aktuálně jsou možné všechny varianty - připojení k týmu v průběhu soustředění, připojení k týmu po skončení soustředění, ale i varianta, že se německý útočník nakonec nepřipojí vůbec,“ uvedl v tiskové zprávě mluvčí klubu Antonín Šrajer před odletem do Turecka.

Dynamo letí do Turecka s pěti hráči z B-týmu. Řeší se přestup útočníka

Bez posily a se šesti odchovanci. Fotbalisté Dynama vyráží dnes na soustředění do Turecka, kde mají na programu mimo jiné tři přípravné zápasy. K moři neodletí čtyři zranění hráči, připojí se ale celkem pět fotbalistů z B-týmu a jeden z výběru do...

Zpravodajský server infotbal.cz naopak uvedl, že žádná konkrétní jednání neprobíhají. Podle informací Budějcké Drbny je však dohoda velmi blízko. „Čeká se už je na podpis smlouvy, vše je domluvené,“ sdělil redakci zdroj blízký dění v klubu.

Tranziska na jihu Čech absolvoval testy, při kterých zaujal trenéry. Dvaadvacetiletý německý útočník působil krátce v Mohuči, odkud zamířil do Rakouska. Za druholigový klub Admira Wacker posbíral 33 soutěžních startů s bilancí sedm branek a dvě asistence. Tranziska chyběl v soupisce posledního přípravného utkání "svého" dosavadního klubu. 

Kromě něj by měl Dynamo posílit také krajní obránce Muhammed Sanneh. Ten by se měl k týmu připojit po návratu z Afrického poháru národů. Dnes o tom informoval server isport.cz. Gambijec je hráčem Baníku Ostrava a v Českých Budějovicích by měl hostovat. Právě Baník přijede na Střelecký ostrov při prvním jarním kole a nastoupit může i Quadri Adediran, který naopak hostuje v Ostravě. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením SK Dynamo České Budějovice

Štítky české budějovice, fotbal, sport, dynamo, posily, přestupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posily pro Dynamo? Blízko jsou Gambijec z Baníku a útočník  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.