Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Českobudějovičtí fotbalisté nadále posilují, na rok podepsal navrátilec Lima

Krátce po podpisu zkušeného středopolaře Jana Šimáka se vedení Dynama povedlo získat do budujícího se kádru pro nadcházející ročník Fotbalové národní ligy dalšího hráče. Černobílý dres bude po několika letech znovu oblékat defenzivní hráč Everson Alan de Lima.

Devětadvacetiletý Brazilec nejde do neznámého prostředí, všichni asi ještě mají v paměti jeho působení na Střeleckém ostrově v sezoně 2009/2010. Pak se ale znovu vrátil do rodné vlasti, kde s fotbalovou kariérou pokračoval. Naposledy dohrával v ukrajinském Užhorodu a v libanonské soutěži. Proto se ani v zimě nemohl připojit k Dynamu, ačkoliv zvládl testy.

Teď už to ale vyšlo, a tak bude Lima znovu k vidění na jihu Čech. Devětadvacetiletý hráč přichází vyztužit zadní řady týmu a předat mladším kolegům určité zkušenosti. Dynamo navíc v těchto dnech testuje tožského fotbalistu s německým pasem Vignona Amegana. Čtyřiadvacetiletý krajní záložník, který působil i v Norimberku, by si měl zápasovou premiéru odbýt ve středu proti Bohemians Praha 1905.

Foto: skcb.cz

Štítky Lima, SK Dynamo České Budějovice, 2. česká fotbalová liga, Jan Šimák, Česko, Bohemians 1905, fotbalista, Užhorod, Střelecký ostrov, Norimberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovičtí fotbalisté nadále posilují, na rok podepsal navrátilec Lima  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.