Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Dynamo odehrálo dvojzápas s prvoligovým Znojmem

Českobudějovičtí fotbalisté odehráli v neděli v areálu na Složišti dvě přípravná utkání proti Znojmu. V úvodním střetnutí padlo celkem sedm branek, Jihočeši tento zápas prohráli poměrem 3:4. Další duel už vyzněl lépe pro domácí, Dynamo zvítězilo 1:0.

Budějcký kouč Luboš Urban nasadil do každého utkání zcela odlišnou jedenáctku, aby každý hráč odehrál jeden celý zápas. V duelech se gólově prosadili novicové v kádru Dynama, středopolaři Redzepi a Herzán.

V prvním hraném zápase si Jihočeši během úvodního poločasu vytvořili dvougólový náskok po brankách Hály a Redzepiho. Znojmo po pauze přidalo a během tří minut skoré srovnalo.

Útočné akce převládaly nad obranami a Dynamo šlo čtvrthodiny před koncem zásluhou Chmela znovu do vedení. To ale Jihomoravané smazali za dvě minuty a po dalších pěti minutách vývoj utkání otočili ve svůj prospěch.

SK Dynamo České Budějovice - 1. SC Znojmo 3:4 (2:0)

Branky: 33. Hála, 45. Redzepi, 76. Chmelo - 52. a 83. Crnkič, 54. Kirschner, 78. Ali.

Dynamo: Křížek (46. Daněk) - Dvořák, Novák, Tomášek (45. Machovec), Funda - Redzepi, Hála, Benát, Antunovič, Jasanský - Chmelo. Trenér Luboš Urban.

I druhé vzájemné měření sil přineslo dost vyložených šancí, ovšem ani jedno z mužstev se prvním dějství střelecky prosadit nedokázalo. Znojmo poslalo o pauze do hry čerstvé síly a bylo po obrátce aktivnější. I tak si ale vítězství připsali Jihočeši, to jim vystřelil parádní ranou z dvaceti metrů Ondřej Herzán.

SK Dynamo České Budějovice - 1. SC Znojmo 1:0 (0:0)

Branka: 64. Herzán.

Dynamo: Lešňovský - Hašek, Machovec (83. Novák), Lengyel, Hanzlík - Poliaček (62. Antunovič), Herzán, Brunclík, Klesa, Kadula (83. Chmelo) - Kalod. Trenér Luboš Urban.

Trenér Dynama Luboš Urban: „Oba zápasy splnily účel, jelikož byly hrané ve vysokém tempu. Ukázali jsme, že góly dávat umíme. Ale na druhou stranu jsme za tři zápasy inkasovali sedm branek, z toho většinu zbytečných. Duely si rozebereme, ale směrem dozadu musíme odvést ještě velký kus práce.“

Foto: www.dynamocb.cz

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, 1. SC Znojmo, přípravná utkání, Luboš Urban, Ondřej Herzán, FK Chmel Blšany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo odehrálo dvojzápas s prvoligovým Znojmem  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.